Ιταλία καλεί Μήτρογλου

10:19 17/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ακόμα κι αν... πέρασε και δεν ακούμπησε από την Πρέμιερ Λιγκ, ο Κώστας Μήτρογλου έχει «μνηστήρες» από την Ιταλία που του δίνουν διέξοδο από τη Φούλαμ και την Τσάμπιονσιπ!

Ο Έλληνας φορ, που τον περασμένο Ιανουάριο μετακόμισε στο «Craven Cottage» έναντι 15 εκατ. Ευρώ, δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα, συμπληρώνοντας ελάχιστες συμμετοχές και έχοντας ταλαιπωρηθεί αρκετά από πρόβλημα που «κουβαλούσε» από τον Ολυμπιακό.

Η Φούλαμ υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ και πλέον, ο διεθνής στράικερ φέρεται να ψάχνει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό. Αυτός, δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην Ιταλία, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Italia» και πιο συγκεκριμένα, του δημοσιογράφου Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, Ίντερ και Νάπολι θα ψάξουν τρόπο για να κάνουν τον Μήτρογλου δικό τους!

Όσον αφορά το ενδιαφέρον των «παρτενοπέι», δείχνει να είναι πιο σοβαρό από αυτό της Ίντερ, καθώς ο σύλλογος του Μιλάνου, βλέπει τον Έλληνα άσο σαν εναλλακτική λύση, πίσω απ' όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις που θα εξετάσει το φετινό καλοκαίρι για τη γραμμή κρούσης.

Πηγή: coppa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα