Θέλει Μουντιάλ ο Καστίγιο

22:36 16/2/2012 - Πηγή: AEK365

Την επιθυμία του να παίξει στο Μουντιάλ με τη φανέλα του Μεξικού εξέφρασε ο Νέρι Καστίγιο. Ο επιθετικός του Άρη μίλησε στο ESPN της πατρίδας του και τόνισε πως θέλει να πείσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό για να το πετύχει αυτό. Ωστόσο ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή είναι ο Άρης.

«Έχω την επιθυμία να πάω στο Μουντιάλ. Θα προσπαθήσω να έχω καλή απόδοση, ώστε να πείσω τον ομοσπονδιακό προπονητή. Πάντοτε τα έδινα

όλα με τη φανέλα του Μεξικού. Είχα παίξει ακόμα και με ένεση, κόντρα στο Τρινιντάντ. Προτεραιότητά μου τώρα είναι να εξακολουθήσω να παίζω καλά με τον Άρη. Σιγά - σιγά νιώθω καλύτερα και αν συνεχίσω έτσι, θα έρθει η κλήση στην εθνική ομάδα».

Για το λόγο που αρνήθηκε να πάει στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής: «Μόνος μου ζήτησα από τον προπονητή, Χαβιέρ Αγκίρε, να μη με καλέσει, επειδή δεν ήμουν σε καλή φόρμα. Σκέφτηκα ότι το καλύτερο θα ήταν να δώσει μια ευκαιρία σ' ένα άλλο παιδί. Το λέω, για να ξέρει ο κόσμος ότι θέλω το καλό της εθνικής ομάδας».

Τη θέση του είχε πάρει τότε στην 23άδα του Μεξικού ο Χαβιέρ «Τσιτσαρίτο» Ερνάντες, σημερινός σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Αυτό με κάνει πιο χαρούμενο για την απόφαση που είχα πάρει τότε. Ένας παίκτης που δεν βρισκόταν στα πλάνα της εθνικής ομάδας, σήμερα παίζει σε έναν από τους καλύτερους συλλόγους του πλανήτη».

Τέλος ο Καστίγιο έδωσε την απάντησή του στον πρόεδρο της Τσίβας, που τον είχε χαρακτηρίσει ασταθή χαρακτήρα: «Ο κύριος Βεργκάρα είναι ένας φθονερός άνθρωπος, που δεν έχει κερδίσει τίποτε και η ομάδα του είναι τελευταία στο Μεξικό. Αν μιλά για μένα, τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος και τον 'Τσιτσαρίτο' Ερνάντες, είναι επειδή θέλει να βγαίνει το όνομά του στις εφημερίδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα