Το Κορωπί μιλά για δήθεν ξυλοδαρμό, οι παίκτες δηλώνουν αδικημένοι

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΓΣ Κορωπίου για το ματς με τον Ζωγράφου που διεκόπη, ενώ το ίδιο έκαναν και οι παίκτες της ομάδας.


«Την υπεύθυνη αυτή στάση του Γ.Σ.Κ φρόντισαν ορισμένοι γνωστοί-άγνωστοι παραπληροφοριοδότες να την εκλάβουν ως αδυναμία και να διοχετεύσουν στον τύπο ψευδή στοιχεία και πληροφορίες για τα διαδραματισθέντα γεγονότα, με αποτέλεσμα να δούμε δημοσιεύσεις σε αθλητικές ιστοσελίδες και εφημερίδες, που μιλούν για ξυλοδαρμό διαιτητών για ακαταλληλότητα του γηπέδου του Γ.Σ.Κ. καθώς και για δήλωση της αστυνομίας περί αδυναμίας εξασφάλισης της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα.
Σε

ότι αφορά τον δήθεν ξυλοδαρμό του διαιτητικού διδύμου, δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά πως, καμία μορφή βίας, πλην της λεκτικής, δεν ασκήθηκε στους συγκεκριμένους διαιτητές ,κάτι που αποδεικνύετε ξεκάθαρα και από το βίντεο του αγώνα, το οποίο, είναι στην διάθεση οποιουδήποτε έχει να εκφράσει κάτι διαφορετικό από τα παραπάνω όπως επίσης και από την αστυνομική έκθεση, που το Κορωπί έχει στην διάθεση του και θα παρουσιάσει στα αρμόδια όργανα, η οποία αναφέρετε σε ομαλή αποχώρηση των διαιτητών από το γήπεδο.
Σε ότι αφορά τις εστιάσεις περί ακαταλληλότητας του γηπέδου του 1ου Γυμνάσιου, που στηρίζονται στην απουσία κιγκλιδώματος ανάμεσα στις εξέδρες και τον αγωνιστικό χώρο, έχει να δηλώσει πως, σε κανένα από τα άρθρα 32 & 33 του κανονισμού διαιτησίας της Ε.Ο.Κ ,που αναφέρονται σε ακατάλληλο και αντικανονικό γήπεδο, δεν υπάρχει διάταξη που να καθιστά υποχρεωτική την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων, ανάμεσα σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα.
Επιπλέον, η μη χρησιμοποίηση κιγκλιδωμάτων στο συγκεκριμένο γήπεδο, σε συνδυασμό με την απουσία οποιασδήποτε μορφής επεισοδίων στους αγώνες που η ομάδα μας φιλοξένησε ως γηπεδούχος, καταδεικνύουν την άψογη και κόσμια συμπεριφορά των φίλων της ομάδος του Κορωπίου.
Τέλος σε ότι αφορά το θέμα περί δήλωσης των αστυνομικών οργάνων που παρουσιάστηκαν στο γήπεδο, πλήρωμα 5 περιπολικών και 1 γκρουπ μοτοσικλετών της ομάδας Δίας, για αδυναμία εξασφάλισης της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα, όπως στην αστυνομική έκθεση αναφέρετε, οι αστυνομικοί όχι μόνο τέτοιο πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν αλλά απεναντίας, κρίνοντας το περιστατικό ως όχι ιδιαίτερα σοβαρό, δήλωσαν πως ,κατόπιν της εκκένωσης του γηπέδου, θα αποχωρούσαν και μόνο αν κρινόταν απαραίτητο θα επέστρεφαν.»
Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Κ Αλεξίου Γεώργιος.



Νοιώθουν αδικημένοι οι παίκτες του Κορωπίου


Τρείς μέρες μετά τη διακοπή του αγώνα ανάμεσα στον Γ.Σ Κορωπίου και τον Α.Ο Ζωγράφου, οι μπασκετμπολίστες του σωματείου από την περιοχή των Μεσογείων διακατέχονται από το συναίσθημα της απογοήτευσης λόγω της διαιτητικής αντιμετώπισης που έχαιρε η ομάδα τους! Εξού και το περιεχόμενο της ακόλουθης ανακοίνωσης!
»Κατά τη διάρκεια του γ' δεκαλέπτου, ο σέντερ της ομάδας, μας, Νίκος Βλάχος, χρεώθηκε με πέντε φάουλ, μη έχοντας, όμως, από τον διαιτητή δίκαιη αντιμετώπιση! Με το που συνέβη αυτό, οι άνθρωποι της ομάδας μας διαμαρτυρήθηκαν, όπως και οι οπαδοί

Keywords
Τυχαία Θέματα