Θέλει φινάλε με πολλά γκολ

07:57 20/8/2014 - Πηγή: AEK365

Με φιλικό στο Βελεστίνο κόντρα στον Ρήγα Φεραίο αποχαιρετά η ΑΕΚ το Πήλιο κι αυτό το στάδιο της προετοιμασίας της. Και απ' αυτό το φιλικό ο Τραϊανός Δέλλας περιμένει να βγάλει κάποια συμπεράσματα. Εξάλλου, όπως λέγεται ο Ρήγας Φεραίος είναι κάπως μεγαλύτερης δυναμικής από την ΑΕ Διμηνίου. Θα είναι ένα... χαλάρωμα για του ήδη πιεσμένους σωματικά παίκτες. Μπροστά στον κόσμο τους ξανά, που αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο, θα προσπαθήσουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να πετύχουν πολλά γκολ.

Εκτός από το αποτέλεσμα φυσικά ο Τραϊανός Δέλλας θέλει να δοκιμάσει και κάποια πράγματα. Το σύστημα δε θα αλλάξει (4-2-3-1), όμως θα προχωρήσει σε δοκιμές.
Σύμφωνα με την τελευταία δοκιμή αναμένεται να δούμε μέσα στη ροή του παιχνιδιού τον Ζόριτς επιτελικό χαφ, τον Αραβίδη αριστερό εξτρέμ, το δίδυμο Ρόβα - Ανάκογλου ως αμυντικό χαφ, αλλά κι αυτό των Φαγιέ - Κορδέρο. Ψάχνεται γενικά ο προπονητής αν και έχει ήδη στο μυαλό του έναν αγωνιστικό κορμό που θα δουλέψει και στην Αθήνα φυσικά ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα με τον Φωκικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα