Ματσάρα στη Δανία!

23:42 19/8/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-PLAY OFF

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 2-3
Γήπεδο: Πάρκεν

Άλμα πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Λεβερκούζεν, που επικράτησε με 3-2 της Κοπεγχάγης στη Δανία.

Το ματς ξεκίνησε πολύ δυνατά και μόλις στο 5ο λεπτό, ο Τσαλχάνογλου έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Κίσλινγκ από κοντά έκανε το 1-0 για τη Λεβερκούζεν. Ωστόσο στο 9ο λεπτό η Κοπεγχάγη κατάφερε να ισοφαρίσει, καθώς μετά από κόρνερ του Μπένγκτσον, ο Γιόργκενσεν έπιασε την κεφαλιά

κι έκανε το 1-1. Και σαν να μην έφτανε αυτό για τη Λεβερκούζεν, στο 13ο λεπτό, οι Δανοί έφεραν τούμπα τα ματς. Ο Γιόργκενσεν εκτέλεσε το φάουλ και ο Αμαρτέι με όμορφη ενέργεια έκανε το 2-1. Το ματς είχε τρομερό ρυθμό και στη συνέχεια και οι «ασπιρίνες» έκαναν το 2-2 στο 31'. Μετά από βαθιά μπαλιά, ο Νίλσον δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Μπελαράμπι με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Άντερσεν. Μάλιστα στο 42ο λεπτό ο Σον έκανε όμορφη ενέργεια και με ιδανικό τελείωμα διαμόρφωσε το 3-2 για τη γερμανική ομάδα, που είχε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία στο 45+1' με τον Μπελαράμπι.

Στο 56ο λεπτό ο Άντερσεν είπε όχι εντυπωσιακά σε κεφαλιά του Σον, όπως έκανε και στο 66' σε όμορφο σουτ του Μπελαράμπι, αλλά στη συνέχεια δεν υπήρξε κάποια άλλη καλή φάση.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Άντερσεν, Χέγκλι, Μπένγκτσον, Νίλσον, Γιόργκενσεν, Κλαουντεμίρ (53' Ντε Ρίντερ), Ντιλέινι, Καντρί, Αμαρτέι, Κορνέλιους, Αμάνκβαα.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Σπάχιτς, Μπένισχ, Τοπράκ, Ντονάτι (46' Γεβντάι), Ρόλφες, Τσαλχάνογλου (88' Ντρμιτς), Κάστρο, Μπελαράμπι (83' Μπραντ), Σον, Κίσλινγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα