«Θα τον αγαπήσουν τον Μόντριτς στην Ρεάλ»

13:52 9/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ταξίδεψε μέχρι τα Σκόπια για να παρακολουθήσει από κοντά τον Λούκα Μόντριτς με την φανέλα της Εθνικής Κροατίας με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να οδηγεί την ομάδα του στην νίκη και τον Ιγκόρ Στίματς να εμφανίζεται βέβαιος πως ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα αγαπηθεί από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κροατίας τόνισε: "Ο Λούκα δεν έχει κανένα πρόβλημα όταν έχει την μπάλα. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν είναι σε άριστη κατάσταση,

το έδειξε σε διαδοχικές κινήσεις, όταν έτρεχε από συνήθεια με δύναμη ή ακρίβεια, και έπαιξε θαυμάσια. Ήταν έξυπνος απέναντι σε μια ομάδα που έκατσε πίσω, αλλά είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει οπουδήποτε, επειδή σκέφτεται αρκετά γρήγορα. Παίζει πολύ εύκολα με αυτό τον τρόπο και πάντα βλέπει τι θα συμβεί μέσα στο γήπεδο. Ο Λούκα έχει φανταστικό μέλλον στην Ισπανία και οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης θα τον αγαπήσουν".
Για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο Στίματς δήλωσε: "Δεν τον γνωρίζω, αλλά θαυμάζω την δουλειά του και εκτιμώ πολύ όλα όσα έχει κάνει στον χώρο του ποδοσφαίρου για εμάς τους προπονητές. Είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να παρακολουθείς τον τρόπο που δουλεύει και τον ευχαριστώ που ήρθε εδώ για να δει αγώνα της ομάδας μας. Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Λούκα Μόντριτς και είναι καλό για έναν παίκτη όταν τον βλέπει από κοντά ο προπονητής του".

Keywords
Τυχαία Θέματα