«Θα κοπάναγε μπουκέτο στον Χακόμπο...»

14:13 7/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η συμπεριφορά του Σανθ Χακόμπο προς τον Μάρκους Μπεργκ μετά το χαμένο πέναλτι του Σουηδού επιθετικού του Παναθηναϊκού προκάλεσε πολλές συζητήσεις με τον Χρήστο Δημόπουλο να υποστηρίζει πως αν ο Μπεργκ δεν είχε άλλα στο μυαλό του εκείνη την στιγμή, δεν θα δίσταζε και θα κοπάναγε τον Ισπανό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στον SENTRA FM

103.3
-Για το χθεσινό ντέρμπι στην Τούμπα: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πάρα πολύ καλά, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε το πλεονέκτημα, το κάτι παραπάνω, λόγω έδρας. Ο Παναθηναϊκός μπορούσε να πάρει την ισοπαλία και να φύγει».
-Για τον Γιάννη Αναστασίου: «Είναι προπονητής με βλέψεις για κάτι καλύτερο. Κάνει καλά τη δουλειά του και μπορεί και καλύτερα».
-Για τον ΠΑΟΚ: «Έχει ένα κακό, είναι δύσκολος στο γκολ».
-Για τον Μάρκους Μπεργκ: «Πέτυχε γκολάρα με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και χθες. Όταν όμως κερδίζεις πέναλτι δεν το χτυπάς ο ίδιος».
-Για τον Σαβιόλα που εκτέλεσε το πέναλτι αντί του Μήτρογλου: «Ο Μήτρογλου κάνει το καθήκον του στον Ολυμπιακό. Σεν τον ενδιαφέρουν τα γκολ. Αν ήταν άλλος στη θέση του θα έπαιρνε την μπάλα να εκτελέσει το πέναλτι».
-Για τον Κώστα Μήτρογλου: «Είναι παικταράς. Αυτός είναι σέντερ φορ. Έχει κεφάλι, τεχνική, είναι το πληρέστερο σέντερ φορ στην Ελλάδα και από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Δεν χρειάζεται βελτίωση. Το καλοκαίρι μια ομάδα έδινε 4-5 εκατ. Τώρα πόσα θα δώσουν, 15;».
-Για τον Τζιμπούρ και τους προπονητές στον Ολυμπιακό: «Εμένα δεν μου αρέσει ο Τζιμπούρ. Τον Μήτρογλου τον πίστευα. Δεν του έδειχναν εμπιστοσύνη όμως οι προπονητές που πέρασαν από τον Ολυμπιακό. Είχε μυαλό ο Βαλβέρδε και όχι οι παίκτες; Ο Μαρινάκης τον πίστευε. Και ο Μίτσελ στην αρχή δεν τον πίστευε. Αλλά κάθε Κυριακή κάνει γκολάρες. Δεν είναι κάνας τυχαίος ο Μίτσελ, ξέρει μπάλα και δεν θα τον βγάλει».
-Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να μπει σφήνα σε Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ: «Θέλει λίγο ψωμί ακόμα... Είναι δύσκολο».
-Για τη συμπεριφορά του Χακόμπο στο χαμένο πέναλτι του Μπεργκ: «Ο Μπεργκ ήταν στεναχωρημένος, ήταν το μυαλό του αλλού και δεν αντέδρασε. Αν όμως δεν σκεφτόταν άλλα, θα του κοπάναγε τέτοιο μπουκέτο του Χακόμπο...»

Keywords
Τυχαία Θέματα