Πρόστιμο σε οπαδό του ΠΑΟΚ που ούρησε σε ποτάμι του Άμστερνταμ

13:40 7/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η επιλογή οπαδού του ΠΑΟΚ να ουρήσει σε ποτάμι του Άμστερνταμ του στοίχισε 250 ευρώ καθώς τόσο ήταν το πρόστιμο που του επιβλήθηκε από την ολλανδική αστυνομία.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr το περιστατικό συνέβη λίγο πριν ξεκινήσει η πομπή των λεωφορείων με οπαδούς του ΠΑΟΚ που πήγαιναν από το Άμστερνταμ στο Άλκμααρ για να δουν το ματς για το Europa League.

Ένας από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ήθελε να κάνει την ανάγκη του και αφού διαπίστωσε πως δεν υπήρχε διαθέσιμη τουαλέτα προχώρησε λίγα μέτρα και... ξαλάφρωσε στην άκρη του ποταμού Άμστελ που διασχίζει το Άμστερνταμ. Όμως ο οπαδός του ΠΑΟΚ έγινε αντιληπτός από Ολλανδούς αστυνομικούς οι οποίοι τον ενημέρωσαν πως για την ενέργεια του να ουρήσει σε ποταμό θα πρέπει να πληρώσει επί τόπου 250 ευρώ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο οπαδός του ΠΑΟΚ ταράχτηκε γιατί δεν είχε τόσα χρήματα επάνω του και ενημέρωσε τους υπόλοιπους συνταξιδιώτες που έσπευσαν να συνεισφέρουν και έτσι το πρόστιμο πληρώθηκε και ο οπαδός του ΠΑΟΚ ταξίδεψε κανονικά για το Άλκμααρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα