«Θα γίνουν μεταγραφές»

01:35 22/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Λόρι Σάντσεζ κατέστησε σαφές πως θα πραγματοποιηθούν αρκετές νέες προσθήκες στον Απόλλωνα.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το βαρύ σκορ: Γνωρίζαμε από την αρχή ότι απόψε είχαμε δύσκολη αποστολή. Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που πλησιάζουμε στη μεταγραφική περίοδο, σίγουρα θα χρειαστεί ενίσχυση. Θα κοιτάξουμε τι θα κάνουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή της ομάδας μας στη Σούπερ Λίγκα.

Τα μεταγραφικά: Γνωρίζω σε ποιες θέσεις χρειαζόμαστε ενίσχυση. Έχω μιλήσει με τους συνεργάτες μας και θεωρώ ότι θα κοιτάξουμε να κάνουμε

4-5 προσθήκες. Όλες οι ομάδες που έχουν μπροστά τους μία μεταγραφική περίοδο, πάντοτε κάνουν κινήσεις για να βελτιώσουν την ομάδα τους. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, αφήνω στην άκρη το σημερινό αποτέλεσμα. Οφείλω να ομολογήσω ότι οι παίκτες μας έχουν κάνει τρομερά πράγματα, έφεραν αρκετά θετικά αποτελέσματα και μας έχουν βοηθήσει πολύ στις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στην ομάδα.

Το πρόβλημα της ομάδας του στα στημένα: Είναι δεδομένο ότι είχαμε πρόβλημα στις στημένες φάσεις. Δεχτήκαμε τρία γκολ, αλλά απ' ό,τι έχουμε δει, αυτό το πρόβλημα προϋπήρχε, υπάρχει και βεβαίως απόψε ήταν φανερό.

Τις πιθανότητες που δίνει στον Ολυμπιακό στην μάχη για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ: Θεωρώ ότι είναι μία δύσκολη αναμέτρηση. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάθε εβδομάδα έχει δυνατό ανταγωνισμό. Υπάρχουν πιθανότητες να βρεθεί ηττημένη σε κάθε ματς. Ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει με τη δυναμικότητά του από τις υπόλοιπες ομάδες. Από τη στιγμή όμως που η Γιουνάιτεντ έχει αυτόν τον ανταγωνισμό στην Αγγλία, θεωρώ ότι της δίνει το πλεονέκτημα. Απλώς το διάστημα που είμαι στην Ελλάδα, θεωρώ ότι όταν έχεις μία ομάδα που κυριαρχεί με τόση ευκολία στο πρωτάθλημα, δεν δίνει τη δυνατότητα στο πρωτάθλημα να γίνει πιο ισχυρό. Ίσως η Λίγκα να το κοιτάξει αυτό και να φτιάξει κάτι για να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.

Το τι θα μπορούσε να κάνει η Λίγκα αν μία ομάδα είναι τόσο μπροστά από τις υπόλοιπες: Ίσως να μπορούσε να γίνει κάτι με τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Από εκεί και πέρα υπάρχει το μοντέλο της Πρέμιερ Λιγκ. Βλέπετε ότι στις ομάδες που δεν είναι κορυφαία κλαμπς, δίνουν πολλά χρήματα για να φτιάχνουν ανταγωνιστικά ρόστερ. Ίσως θα έπρεπε να σκεφτούν και να δουν τα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Για παράδειγμα υπάρχει και το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, όπου και εκεί προσπαθούν όλες οι ομάδες στο πρωτάθλημα να είναι ανταγωνιστικές. Ψάχνουν τρόπους για να έχουν διαρκώς έσοδα και για να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι.

Το ποιά ομάδα θα πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ: Θα γίνω βαρετός με τις προβλέψεις μου. Θα είναι η Μπαρτσελόνα ή η Μπάγερν Μονάχου.

Keywords
Τυχαία Θέματα