«Θα επιστρέψει ο Γκούντι»

19:40 16/10/2011 - Πηγή: AEK365

Η επέμβαση του Έιντουρ Γκούντγιονσεν ολοκληρώθηκε με επιτυχία και όπως έγινε γνωστό, ο Ισλανδός επιθετικός θα χάσει τη φετινή σεζόν και θα πρέπει να προετοιμάζεται για την επόμενη. Ωστόσο, πολλά είναι τα ερωτηματικά για κάποιους, αν και κατά πόσο θα μπορεί ο «Ice Man» να συνεχίσει την καριέρα του, λόγω της ηλικίας του. Σε πρώτη φάση, ο Παντελής Νικολάου, ξεκαθάρισε ότι τα 33 χρόνια του Ισλανδού δεν πρόκειται να επηρεάσουν στο ελάχιστο την αποκατάστασή του, που αν γίνει όπως πρέπει, θα μπορεί να

επανέλθει πλήρως στην αγωνιστική δράση. Παράλληλα, υπάρχει ένας ακόμα λόγος που κάνει αισιόδοξους τους ανθρώπους και το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ, για την επιστροφή του «Γκούντι» σε κανονικούς ρυθμούς δράσης.

Ο άσος της Ένωσης έχει αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο και η γυμναστική που είχε κάνει όλα αυτά τα χρόνια, επηρεάζουν θετικά την αποκατάστασή του. Από την εγχείρηση κιόλας, φάνηκε ότι ανταποκρίθηκε ο οργανισμός του και πλέον από την ερχόμενη εβδομάδα ή το αργότερο σε 10 μέρες, θα ξεκινήσει πρόγραμμα φυσιοθεραπειών. Από κει και πέρα, κάθε εβδομάδα θα υποβάλλεται σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώνεται η πρόοδος που υπάρχει στο τραύμα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα