«Τεστ αντοχής» για την ΑΕΚ

00:11 25/4/2015 - Πηγή: AEK365

Να συνεχίσει στους ξέφρενους ρυθμούς του β' γύρου, πετυχαίνοντας την 7η συνεχόμενη νίκη της, θέλει η ΑΕΚ απέναντι σε μια από τις πιο αξιόλογες ομάδες της κατηγορίας, το Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι Κρητικοί βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας, ουσιαστικά έχουν «κλειδώσει» την συμμετοχή

τους στα play off, ωστόσο, προφανώς, και θέλουν να τερματίσουν 6οι για να αποφύγουν τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό στα «σταυρώματα». Μεγάλο όπλο της ομάδας του Θανάση Σκουρτόπουλου θεωρείται ο Μουχάμεντ Φαγέ, ενώ τελευταίο της απόκτημα είναι ο φόργουορντ Ντάμιαν Χόλις, που πήρε τη θέση του Τρέβις Σίμπσον.

Για την ΑΕΚ, η νίκη έχει αξία ψυχολογική, αλλά και βαθμολογική, καθώς μπορεί πλέον η προοπτική της 3ης θέσης να έχει απομακρυνθεί, ωστόσο, πριν το «ραντεβού» με τον ΠΑΟΚ, απαιτείται ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της 4ης θέσης, που συνεπάγεται το πλεονέκτημα έδρας στους προημιτελικούς των play off.

Και αν για την ομάδα αποτελεί «τεστ αντοχής» το συγκεκριμένο ματς, για τους πιστούς της Βασίλισσας στο νησί είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να να απολαύσουν από κοντά τους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα, στήνοντας ένα από τα γνώριμα «πάρτι» στο κλειστό, όπου θα δώσει το «παρών» και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα