Η μυστηριώδης κοπέλα που κάνει βόλτες στο Τσέρνομπιλ (VIDEO)

23:41 24/4/2015 - Πηγή: AEK365

Τα πάντα γύρω κοντά στην περιοχή του Τσέρνομπιλ μοιάζουν στοιχειωμένα. Στην πόλη του Πριπιάτ, όπου κάποτε ζούσαν όσοι εργάζονταν στο εργοστάσιο που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από αυτό κανένας άνθρωπος δεν υπάρχει πια καθώς μετά το δυστύχημα του 1986 έχει δημιουργεί μια ζώνη ασφαλείας στην οποία κανείς δεν επιτρέπεται να μπει.

Ωστόσο, μια γυναίκα δεν δέχεται τον περιορισμό και περνά συχνά μέσα από αυτή τη ζώνη και καταγράφει σε βίντεο τα όσα βλέπει στον στοιχειωμένο χώρο, τα οποία ανεβάζει στη συνέχεια στο YouTube. Φυσικά

μαζί της υπάρχει κι ένας εξίσου ατρόμητος καμεραμάν.

Κανείς δεν ξέρει τίποτα γι' αυτή την γυναίκα πέρα από το ψευδώνυμό της «Bionerd23». Η ιστοσελίδα Atlas Obscura την εντόπισε και της «μίλησε» μέσω e-mail.

Η κοπέλα χρησιμοποιώντας την φράση της Μαρία Κιουρί ανέφερε: «Τίποτα δεν θα πρέπει να φοβόμαστε στην ζωή, μόνο να το κατανοούμε».

Η κοπέλα στα βίντεο που ανεβάζει έχει φάει μήλα από ένα δέντρο στο Τσέρνομπιλ, τα οποία είναι γεμάτα ραδιενέργεια, έχει συναντήσει αλεπούδες και έχει πιάσει ακόμα και ραδιενεργά απόβλητα με τα χέρια της χωρις καμία προστασία. Επιπλέον, έχει μπει και στο νοσοκομείο της πόλης όπου βρέθηκαν τα πρώτα θύματα μετά την έκρηξη και ακόμα μπορεί να δει κανείς παρατημένα ρούχα απ'όσους φύγαν άρον-άρον.

Ήδη έχει γυρίσει τουλάχιστον 60 βίντεο και δεν φαίνεται ότι θα σταματήσει...

Keywords
Τυχαία Θέματα