Τερίμ: Ένα γκολ και μετά όλα μπορούν να γίνουν

08:12 9/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Αλί Σαμί Γεν", η Γαλατάσαραϊ καλείται να ανατρέψει το 3-0 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης για να προκριθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με το έργο της να είναι πολύ δύσκολο αλλά τον Φατίχ Τερίμ να υποστηρίζει πως αν οι πρωταθλητές Τουρκίας βάλουν ένα γκολ τότε όλα μπορούν να γίνουν.

Σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ, Φατίχ Τερίμ, τόνισε: "Θέλουμε τουλάχιστον ένα γκολ και μετά όλα είναι πιθανά

να συμβούν. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν άτυχοι, καθώς δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι και είχαμε και την αποβολή του Γιλμάζ. Έτσι είναι όμως, οι διαιτητές κάποιες φορές κάνουν λάθη".
Για το τι πρέπει να κάνει η Γαλατάσαραϊ για να ελπίζει στο θαύμα, ο Τερίμ δήλωσε: "Πρέπει να είμαστε περισσότερο παραγωγικοί σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και τις φάσεις που θα δημιουργήσουμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Όταν παίζεις ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν αλλά όταν έχεις απέναντι σου ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι κάποια τυχαία ομάδα. Εγώ όμως είμαι σίγουρος για τους παίκτες μου, τις ικανότητες τους και το πάθος που έχουν για να πάρουν την νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα