Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

07:41 9/4/2013 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος 4
Στα δύο γκολ που δέχθηκε δεν μπορεί να του καταλογιστεί -άμεση- ευθύνη, ενώ είχε σταθερές αντιδράσεις και σε δυο τρεις τελικές του ΠΑΣ που χρειάστηκαν την επέμβασή του. Ελέγχεται για μια δυο λάθος τοποθετήσεις του.

Σωκράτης Τσουκαλάς 3
Αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι. Στο πρώτο γκολ είναι μέσα στη φάση και φέρει πολύ μεγάλη ευθύνη για τη μη απομάκρυνση της μπάλας, ενώ έκανε και κάποια λάθη στις μεταβιβάσεις.

Γιώργος Κουτρουμπής 3
Βρέθηκε σε πολύ κακό βράδυ. Είναι «μέσα» στις φάσεις και των δύο γκολ, είχε λάθος τοποθετήσεις σε αρκετές περιπτώσεις και έχασε αρκετές μονομαχίες. Τουλάχιστον φρόντισε να μη δεχθεί κάρτα, γιατί θα έχανε τα δύο επόμενα ματς.

Κώστας Τσούπρος 3
Στο πρώτο γκολ αργεί πολύ να μπει στη φάση, στο δεύτερο έχει εντελώς λάθος τοποθέτηση, ενώ κι αυτός γενικά έκανε αρκετά λάθη. Έχει τη δικαιολογία ότι μετά το πολύ καλό ματς του στο Χαριλάου... εξαφανίστηκε.

Τάσος Τσουμάγκας 3
Έχει (μερική) ευθύνη και στα δύο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ και γενικά αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού του. Βέβαια, σε κάποιες περιπτώσεις δεν είχε και τις βοήθειες που θα έπρεπε.

Παύλος Μητρόπουλος 4
Έκανε κι αυτός αρκετά λάθη, ενώ δεν βοήθησε όσο θα έπρεπε στην σωστή ανάπτυξη της ομάδας από πίσω. Όμως δεν γίνεται να παραβλέψει κανείς ότι είχε τουλάχιστον το πάθος να... τρέχει και για τους υπόλοιπους.

Φώντας Φέτσης 3
Δεν κατάφερε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου στο κράτημα και την κυκλοφορία της μπάλας, έκανε λάθη, ενώ και αμυντικά αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα. Στη φάση του πρώτου γκολ, απλά παρακολουθεί... όσα εξελίσσονται ακριβώς μπροστά του.

Αντώνης Ρίκκα 3
Δεν κατάφερε να βοηθήσει σε κανέναν τομέα. Δεν είχε καθαρό μυαλό, έκανε λάθη στην ανάπτυξη, ενώ και αμυντικά έχασε πολλές μονομαχίες και σε αρκετές περιπτώσεις βρέθηκε εκτός θέσης, παρασυρόμενος από τη φάση.

Γιάννης Καραλής 3
Και η δική του εμφάνιση ήταν απογοητευτική. Όσες προσωπικές προσπάθειες επιχείρησε δεν του βγήκαν, έχανε πολύ εύκολα τη μπάλα, έκανε λάθη, ενώ και στο ανασταλτικό κομμάτι, αν και προσπάθησε, έχασε αρκετές μονομαχίες.

Ρότζερ Γκερέιρο 5
Σε αυτή την τραγική ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να ξεχωρίσει ιδιαίτερα, όμως ήταν ο μόνος που σε τέσσερις πέντε περιπτώσεις πήρε τη μπάλα με πλάτη, γύρισε, είδε γήπεδο και προσπάθησε να κάνει κάτι. Είχε και την μοναδική τελική της ΑΕΚ!

Αντώνης Πετρόπουλος 3
Για ακόμη μια φορά ήταν εντελώς εκτός παιχνιδιού. Σίγουρα δεν τροφοδοτήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει λίγο τη μπάλα, να παίξει με πλάτη, να δώσει στην ΑΕΚ την ευκαιρία να κερδίσει λίγα μέτρα.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Εμίλιο Φουρτάδο 3
Η παρουσία του συνοψίζεται σε μια... υποψήφια τελικής (όπως και αυτή του Πετρόπουλου). Τουλάχιστον σε κάποιες φάσεις χθες... έτρεξε.

Βαλεντίνος Βλάχος 3
Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς περίμενε ο Λίνεν να αλλάξει τη μορφή του αγώνα με την είσοδό του στη θέση του αγωνίστηκε και συνεπώς ήταν αναμενόμενο... να μη το κάνει.

Γιάννης Αραμπατζής -
Αγωνίστηκε σε ένα διάστημα που ο ΠΑΣ είχε βολευτεί με το 2-0 (κάτι λογικό) και δεν δέχθηκε πίεση. Η μόνη φάση που απειλήθηκε ήταν το φάουλ του Ντε Βινσέντι στο δοκάρι.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Έβαλντ Λίνεν 1
Έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για το χθεσινό... κατάντημα. Έκανε άνω κάτω την ομάδα με τις επιλογές του, αλλά και με αυτές που... σκεφτόταν να κάνει με αποτέλεσμα να «ενεργοποιηθούν» άπαντες για να... προλάβουν τα χειρότερα. Έστειλε ξεκάθαρα το μήνυμα στην ομάδα ότι κάθε άλλο αποτέλεσμα από την ήττα θα ήταν... θαύμα και αυτή η ηττοπάθεια ουσιαστικά έκοψε τα πόδια των ποδοσφαιριστών του. Οι αλλαγές του δεν είχαν απολύτως καμία λογική, όπως γενικά οι αποφάσεις του εδώ και καιρό...

Keywords
Τυχαία Θέματα