Τέρι: Μαύρο καλοκαίρι αν δεν πάρουμε τον τίτλο

14:04 16/2/2015 - Πηγή: AEK365

Η Τσέλσι βρίσκεται στον τελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ ενώ αρχίζουν ξανά οι υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά για τον Τζον Τέρι το πρωτάθλημα είναι η σημαντικότερη διάκριση και μάλιστα υπογράμμισε πως αν η Τσέλσι δεν το κατακτήσει, τότε αυτός και οι συμπαίκτες του θα περάσουν μαύρο καλοκαίρι.
Σε συνέντευξη του στο επίσημο περιοδικό της Τσέλσι, ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός δήλωσε: "Το πρωτάθλημα νομίζω ότι είναι η σημαντικότερη διάκριση που μπορείς να κατακτήσεις σε μια

χρονιά. Αν αποτύχεις, τότε πονάει πολύ. Ο κόσμος νομίζει ότι επειδή φεύγουμε για διακοπές πολύ σύντομα μετά το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος τα ξεχνάμε όλα, αλλά περνάς... μαύρο καλοκαίρι και το σκέφτεσαι συνέχεια αν δεν καταφέρεις να πάρεις τον τίτλο. Πέρα από τη σημασία που έχει από μόνο του το γεγονός της κατάκτησης της κορυφής στο πρωτάθλημα, είναι και μια είδους... δήλωση από την ομάδα για την κυριαρχία μας. Θέλουμε να γευτούμε τους καρπούς των κόπων μας και να πιάσουν τόπο και οι εξαιρετικές μεταγραφές που κάναμε το καλοκαίρι".
Για τις υποχρεώσεις της Τσέλσι το επόμενο διάστημα, ο Τέρι δήλωσε: "Όταν βρίσκεσαι πολλά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο και έχεις και ευρωπαϊκά παιχνίδια στα μέσα της εβδομάδας, μαζί με τις υποχρεώσεις για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα τα Σαββατοκύριακα, έχεις συνηθίσει.
Οι... γεμάτες εβδομάδες είναι αυτό το οποίο έχουμε συνηθίσει και ανταποκρινόμαστε απόλυτα όταν έχουμε να παίξουμε πολλά παιχνίδια. Έτσι μάθαμε. Όταν έχουμε δυο και τρία παιχνίδια σε διάστημα λίγων ημερών, τότε αποδίδουμε στο μάξιμουμ.
Έχουμε πλέον και το Τσάμπιονς Λιγκ μπροστά μας, έχουμε και τον τελικό του Λιγκ Καπ την 1η Μαρτίου, πρέπει να υπερασπιστούμε την παρουσία μας στη κορυφή του πρωταθλήματος και είμαστε όλοι έτοιμοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα