Ένα χρόνο χωρίς ήττα η ΑΕΚ!

13:51 16/2/2015 - Πηγή: AEK365

Γήπεδο Μενιδίου, 22 Φεβρουαρίου του 2014, η Θύελλα Ραφήνας υποδέχεται την ΑΕΚ και στο 94' η γηπεδούχος ομάδα γράφει την πιο ένδοξη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ γράφει την πιο... μαύρη! Ο Μητρόπουλος από κοντά κάνει το 1-0, χαρίζει στην ομάδα του τη νίκη και παράλληλα αναγκάζει την ΑΕΚ στη μία και μοναδική ήττα στη ζωή της από το πέρασμά της

στη Γ' Εθνική.

Από τότε έχουν περάσει σχεδόν 365 ημέρες. Άλλαξαν πάρα πολλά στην ΑΕΚ, ευτυχώς προς το καλύτερο αγωνιστικά. Από εκείνο το περίεργο μεσημέρι και ένα χρόνο μετά η ΑΕΚ δεν έχει γνωρίσει την ήττα!
Αφού πέρασε και το χθεσινό ματς με τον Αχαρναϊκό νικηφόρα, η ΑΕΚ θα ξαναδώσει ματς στις 24 Φλεβάρη κόντρα στην Παναχαϊκή στο ΟΑΚΑ. Θα έχει συμπληρωθεί, δηλαδή, ημερολογιακά ένας ολόκληρος χρόνος χωρίς η ομάδα του Δέλλα να γευτεί τη πικρή γεύση της ήττας σε επίσημο ματς!

Ακόμα και φιλικά εδώ που τα λέμε, μόνο η Ρόμα κατάφερε να νικήσει αυτή την ΑΕΚ, ενω θυμίζουμε και το υπέρ της Ένωσης φιλικό 3-2 επί του Παναθηναϊκού.
Μετά λοιπόν τη... γροθιά στο πρόσωπο της ΑΕΚ από την ήττα απ' τη Θύελλα Ραφήνας η ΑΕΚ μέτρησε 12 νίκες ως το φινάλε της περσινής σεζόν και μία λευκή ισοπαλία με τον Ηλυσιακό στο ΟΑΚΑ..

Φέτος, που ο βαθμός δυσκολίας (αλλά και το επίπεδο της ομάδας) έχει ανέβει, η ΑΕΚ μετράει στο πρωτάθλημα 14 νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ έχουμε και το Κύπελλο στο οποίο η Ένωση έχει 5 νίκες και 3 ισοπαλίες. Όλες οι ισοπαλίες είναι εκτός έδρας με Πανθρακικό (0-0), Κέρκυρα (1-1) και Καραϊσκάκη (1-1) με Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ λοιπόν δείχνει πως έχει μπολιαστεί πλέον με τις νίκες. Δείχνει πως έχει αποκτήσει πλέον νοοτροπία νικητή. Ένας ολόκληρος χρόνος λοιπόν, χωρίς ήττα και με δύσκολα, αλλά και πολύ δύσκολα παιχνίδια μέσα, δεν είναι και μικρό πράγμα... Η συνέχεια μπορεί να είναι ανάλογη γιατί αυτή η ομάδα δείχνει πως δεν μπορεί να συμβιβάζεται με την ήττα...

Keywords
Τυχαία Θέματα