Τεράστια γκάφα δημιουργεί προβλημα στον Αλεξίου και την ΑΕΚ

21:01 5/10/2014 - Πηγή: AEK365

Σε προηγούμενη ανάρτηση μας ειχαμε χαρακτηρίσει ανυπόστατο το ρεπορτάζ της εφημεριδας Live Sport που ανέφερε πως ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου δεν έχει δικαίωμα να είναι μέλος ΔΣ ΠΑΕ, ΚΑΕ και σωματείου όπως προβλέπει ο νόμος. Η διάψευση του ρεπορτάζ προήλθε από τον ίδιο τον Αλεξίου που μας διαβεβαίωσε πως

ουδέποτε μπήκε στο ΔΣ ως εκπρόσωπος των Supporters αλλά μόνο σαν εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Πριν από λίγη ώρα όμως κυκλοφόρησε στο διαδυκτιο αντίγραφο του ΦΕΚ που οδήγησε την ΠΑΕ ΑΕΚ σε εκκαθάριση όπου πράγματι αναφερεται πως ο Αλεξίου συμμετέχει στο ΔΣ ως εκπρόσωπος των Supporters! Σε επικοινωνία που είχαμε μετά την δημοσιοποίηση του ΦΕΚ με τον Αλέξη Αλεξίου δήλωσε πλήρη άγνοια (!!) και επέμενε πως γράφτηκε από λάθος αυτών που συνέταξαν το πρακτικό της συνέλευσης (Δημητρέλος, Γρηγορίου) αφού ουδέποτε μπηκε στο ΔΣ σαν εκπρόσωπος του σωματείου. Η παρουσια του στο ΔΣ ήταν άλλωστε τυπική, όπως και του Νεστοριδη, και μπήκε επειδη δεν δεχόταν κανεις άλλος να μπει και έπρεπε υποχρεωτικά το ΔΣ να ειναι το λιγότερο τριμελές. Το μόνο που είχε κάνει ήταν να εκπροσωπήσει το Σωματείο στην ΓΣ για να ελέγχεται πλήρως η κατάσταση και να παρθούν οι σωστές αποφάσεις, πράγμα που δεν δημιουργεί πρόβλημα για το νόμο, και όχι στο ΔΣ που εκλέχτηκε. Ο κ. Αλεξίου μας ειπε πως θα ενημερωθεί πλήρως για το θέμα και ίσως προβεί ακόμη και σε μηνύσεις (!) κατά παντός υπευθύνου αν δεν ξεπεραστεί με κάποιο τρόπο το πρόβλημα που προέκυψε. Πρόκειται για ΤΡΟΜΕΡΗ γκάφα ή του Αλεξίου που όμως διαβεβαιώνει πως ούτε καν είδε το πρακτικό της συνέλευσης είτε αυτών που συνέταξαν τα πρακτικά αφού θα μπορούσε να μπει εκπρόσωπος ο Αντρέας Δημητρέλος που ήταν και ο εκκαθαριστής. Εννοειται πως παρότι διαβεβαιώνουν για το αντίθετο αυτοί που ανακάλυψαν τον θέμα είναι δεδομένο πως αν δεν ξεπεραστεί με κάποιο τρόπο το προβλημα θα βλάψει και την ΑΕΚ και όχι μόνο επειδη ο Αλεξίου δεν θα μπορει να είναι σε ΔΣ. Εξελίξεις αναμένονται από αύριο.

* Σαν aek365 ζητάμε συγνώμη από τους συναδελφους της εφημεριδας Live Sport για την διάψευση του ρεπορτάζ τους που αποδείχτηκε έγκυρο παρότι η διάψευση προήλθε από τον καθ ύλην αρμόδιο Αλέξη Αλεξίου και βέβαια γράφτηκε και σε άλλα ΜΜΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα