Τέλος η Εθνική για Ροναλντίνιο

08:03 16/7/2013 - Πηγή: AEK365

Τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν στο παρελθόν θέτουν τον Ροναλντίνιο και τον Ραμίρες εκτός Εθνικής Βραζιλίας όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο Χοσέ Μαρία Μαρίν.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα O GLOBO, ο Μαρίν τόνισε: "Η συμπεριφορά των παικτών που φοράνε την φανέλα της Βραζιλίας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου είναι το κλειδί για να παραμείνουν στην ομάδα".
Για τον Ροναλντίνιο,

ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναφέρθηκε στην συμπεριφορά του μεσοεπιθετικού της Ατλέτικο Μινέιρο στο παιχνίδι με την Χιλή και δήλωσε: "Με καλείτε για ένα δείπνο στο σπίτι σας, εγώ φτάνω και εσείς δεν είστε εκεί. Σας περιμένω, εσάς τον οικοδεσπότη, και είστε ο τελευταίος που φτάνει".
Για τον Ραμίρες, ο Μαρίν αναφέρθηκε στο περιστατικό στο οποίο η σύζυγος του μέσου της Τσέλσι, τον περασμένο Απρίλιο, είχε ασκήσει κριτική στην Ομοσπονδία στο πλαίσιο φιλικού με την Ρωσία. Όπως είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας: "Υπάρχει ένας παίκτης, που δεν θέλω να τον κατονομάσω, του οποίου η γυναίκα χαρακτήρισε μαφία την Ομοσπονδία επειδή ο σύζυγος της δεν κλήθηκε στην προεπιλογή".

Keywords
Τυχαία Θέματα