Τελειώνει ο χρόνος του Ψωμιάδη

11:03 4/12/2013 - Πηγή: AEK365

Για σήμερα ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει η δίκη Ψωμιάδη, ωστόσο είχαμε νέα διακοπή, για τις 9 Δεκέμβρη αυτή τη φορά. Όλα δείχνουν όμως πως ο χρόνος και οι δικαιολογίες για τον Μάκη Ψωμιάδη τελειώνουν και θα καθίσει στο σκαμνί για να βρει την ΑΕΚ απέναντί

του... Η δίκη διακόπηκε για τις 9 Δεκέμβρη, με το σημερινό λόγο να έχει να κάνει με την μαζική παρουσία των συνηγόρων των κατηγορουμένων στο δικηγορικό σύλλογο, προκειμένου να ζητήσουν ειδική άδεια "σπάζοντας" την αποχή τους και να συμμετάσχουν στη δίκη του πελάτη τους.
Το γεγονός όμως ότι ο χρόνος του Μάκη Ψωμιάδη φαίνεται να τελειώνει, με τη δίκη επιτέλους να ξεκινά μετά από τόσα χρόνια, οδηγεί και η σημερινή εξέλιξη με το δικαστή να ανακοινώνει τις ημερομηνίες εκδίκασης της υπόθεσης. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι η δίκη της ΑΕΚ κόντρα στην οικογένεια Ψωμιάδη θα γίνει στις ημερομηνίες: 9/12, 13/12, 20/12 και 23/12. Αν δεν έχει ολοκληρωθεί φυσικά τότε η διαδικασία, τότε θα πάμε μέσα στο 2014 τη συνέχεια της δίκης... Το παν φυσικά είναι να ξεκινήσει επιτέλους αυτή η δίκη που έχει γίνει ένα κακόγουστο σήριαλ. Μετά από... αρρώστιες και αμέτρητες αναβολές όλα συνηγορούν ότι στις 9 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η δίκη της οικογένειας Ψωμιάδη με εκείνη της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα