Τελειώνει ο Μπαλτάκος από την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία

15:33 2/4/2014 - Πηγή: AEK365

Τελειωμένος από την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία θεωρείται ήδη ο Μπαλτάκος. Ηδη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κάλεσε στο γραφείο του τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη της συνομιλίας του κ. Μπαλτάκου με τον Ηλ.Κασιδιάρη.
Υπό παραίτηση τελεί, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες,

ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος μετά τη δημοσιοποίηση συνομιλίας που είχε με τον χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη για το θέμα των προφυλακίσεων βουλευτών της Χρυσής Αυγής αλλά ακόμη κι αν δεν παραιτηθεί είναι σίγουρο πως θα τον τελειώσει ο Σαμαράς και από την κυβέρνηση και από το κόμμα. Ο κ. Μπαλτάκος μεταβαίνει αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου έπειτα από κάλεσμα του πρωθυπουργού.
Στην υποκλαπείσα συνομιλία που ανέβηκε από τους χρυσαυγίτες στο διαδίκτυο εμφανίζονται να συνομιλούν οι κύριοι Μπαλτάκος και Κασιδιάρης. Ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης περιγράφει στον χρυσαυγίτη βουλευτή πώς αντέδρασε ο πρωθυπουργός, ο οποίος την ημέρα εκείνη βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όταν πληροφορήθηκε ότι δεν προφυλακίστηκαν οι βουλευτές της ΧΑ Μίχος, Παναγιώταρος και Κασιδιάρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα