Τελευταία προσπάθεια για Γκουαρντιόλα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

13:39 3/5/2014 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Manchester Evening News αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει την τελική προσπάθεια για να φέρει στο "Ολντ Τράφορντ" τον Πεπ Γκουαρντιόλα.
Η Γιουνάιτεντ πρόκειται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να ανακοινώσει επίσημα την πρόσληψη του Λουίς φαν Χάαλ, με ένα τριετές συμβόλαιο για τον Ολλανδό τεχνικό.
Αλλά τώρα σύμφωνα με το Μέσο του Μάντσεστερ,

οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα ολοκληρώσουν την συμφωνία με τον φαν Χάαλ αν δεν κάνουν μια τελευταία προσπάθεια για τον Καταλανό.
Ο Γκουαρντιόλα έχει γίνει αποδέκτης έντονης κριτικής μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν από την Ρεάλ στα ημιτελικά του Champions League και ουσιαστικά σε δηλώσεις του χθες... έριξε το μπαλάκι στην διοίκηση των «βαυαρών» για να αποφασίσει αν θέλει να τον απολύσει ή να τον στηρίξει.
Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο Γκουαρντιόλα δεν τα βρει με τη Μπάγερν και θέλει να φύγει από το Μόναχο, αυτός θα είναι η πρώτη επιλογή της Γιουνάιτεντ.
Με το που έγινε γνωστή αυτή η είδηση, πολλοί οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσω twitter έδειξαν τον ενθουσιασμό τους για την πιθανότητα ο Καταλανός να κάτσει στον πάγκο της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα