Γκέλα για την Ανόρθωση

21:13 15/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ανόρθωση- ΕΝ Παραλίμνι: 1-1
(Μποαβεντούρα 45+2'- Λεονάρντο 47')
Γκέλαρε η Ανόρθωση, που εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την Ενωση μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο αγώνας ήταν επεισοδιακός και σημαδεύτηκε από προσωρινή διακοπή για οκτώ λεπτά λόγω έντασης που προέκυψε από τις αντιδράσεις του κόσμου της Ανόρθωσης κατά του Λεόντιου Τράττου για την αποβολή του Μπάρακ Ιτζάκι (67'), ο οποίος αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα στο ντεμπούτο του για δυνατό μαρκάρισμα στον

Γούμενο. Προηγήθηκε και η αποβολή του Αριάν Μπεκιάϊ από τον πάγκο της Ανόρθωσης στο πρώτο ημίχρονο για διαμαρτυρίες. Και η Ενωση ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κολάνη στο 59'.

Η αναμέτρηση διεξήχθη μέσα σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, με πολύ δύναμη, σκληρά μαρκαρίσματα και νεύρα μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Η Ανόρθωση υστέρησε σε σχέση με την εμφάνιση της πρεμιέρας, παρά την υπεροχή που είχε κατά διαστήματα. Η ομάδα του Ρόνι Λέβι πήρε προβάδισμα στο 45+1' με κεφαλιά του Μποαβεντούρα, ωστόσο δεν μπόρεσε να το διατηρήσει αφού στο 47' ο Λεονάρντο ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης προσπάθησαν για την ισοφάριση, και είχαν ευκαιρία με την κεφαλιά του Ζόρζε στην τελευταία φάση του αγώνα, όμως η μπάλα πέρασε έξω.

ΑΕ Πάφος- Νέα Σαλαμίνα: 1-0
(Ταλ 83')
Σημαντική νίκη πέτυχε η ΑΕΠ που επικράτησε 1-0 της Νέας Σαλαμίνας στο Παφιακό, χάρη σε γκολ του Γκόρα Ταλ στο 82' με κεφαλιά, και διατηρήθηκε ζωντανή στην μάχη της παραμονής. Αντίθετα, η Νέα Σαλαμίνα παρέμεινε χωρίς βαθμούς όμως θα μπορούσε να σκοράρει στο 73' όμως ο Όπερ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Αγιά Νάπα- Ολυμπιακός Λ.: 1-1
(Νικολάου 79' αυτ.- Ενρίκε 63')
Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν Αγία Νάπα και Ολυμπιακός στο Τάσος Μάρκου. Η αναμέτρηση κρίθηκε από δύο άτυχες στιγμές για τις δύο ομάδες, καθώς στο 62' μετά από λάθος του Ζάγιατς σκόραρε ο Ενρίκε, ενώ στο 79' ο Νικολάου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με αυτογκόλ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα