Ταϊλάνδη: Σκότωσαν τουρίστα επειδή δε σταματούσε να τραγουδά!

21:29 31/7/2013 - Πηγή: AEK365

Νεκρός έπεσε ένας Αμερικανός τουρίστας στην Ταϊλάνδη από τρεις ντόπιους μουσικούς επειδή δεν σταμάτησε να τραγουδάει, όταν του το ζήτησαν!

Ο Αμερικανός, ηλικίας 51 ετών βρισκόταν στο μπαρ ενός τουριστικού θερέτρου στα νότια της χώρας και είχε ανέβει στη σκηνή και τραγουδούσε, το οποίο στην ιστοσελίδα του παρακινεί τους θαμώνες να μη διστάσουν «να κάνουν ένα νούμερο με την ορχήστρα». Οι μουσικοί της ορχήστρας φέρεται να του ζήτησαν πολλές φορές να σταματήσει κι όταν αυτός δεν το έκανε τσακώθηκαν.

«Αυτός (το θύμα) κι ο γιός του λογομάχησαν με τους τρεις μουσικούς

διότι δεν σταμάτησε να τραγουδά όταν η ορχήστρα έκανε διάλειμμα», εξήγησε αξιωματικός της αστυνομίας.

«Τότε εκείνος ζήτησε να του επιστραφούν τα χρήματα που είχε δώσει ως φιλοδώρημα. Όμως η πραγματική σύγκρουση ξέσπασε έξω από το μπαρ. Το θύμα μαχαιρώθηκε δύο φορές και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο», ανέφερε ένας αστυνομικός της πόλης Άο Νανγκ, στην επαρχία Κράμπι.

Επιπλέον, ο 27χρονος γιός του τραυματίσθηκε στο χέρι κατά τη διάρκεια της διένεξης.

Η Ταϊλάνδη τους τελευταίους μήνες έχει εκδώσει προειδοποιήσεις προς τους παραθεριστές αναφορικά με την ασφάλειά τους και για τις διάφορες επιθέσεις που έχουν σημειωθεί με θύματα τουρίστες στις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες της χώρας, η οποία τον περασμένο χρόνο είχε υποδεχθεί πάνω από 22 εκατ. επισκέπτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα