Ταχτσίδης: Αν δεν ρισκάρεις δεν θα καταφέρεις τίποτα

15:47 8/8/2012 - Πηγή: AEK365
Εδώ και λίγες μέρες ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι παίκτης της Ρόμα με τον πρώην μέσο της ΑΕΚ να υπογραμμίζει πως αν δεν ρισκάρει κανείς δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα ενώ ξεκαθάρισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν μεγάλους στόχους ενόψει της εφετινής σεζόν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ιταλικό Τύπο, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης τόνισε: "Ήμουν πολύ νέος για να παίξω στην Ιταλία, αλλά αν δεν ρισκάρεις, δεν θα καταφέρεις τίποτα. Ο πρώτος μου χρόνος δεν πήγε καλά, ζήτησα να παίξω στην Serie B και

όλα ήρθαν όπως τα ήθελα. Περίμενα μέχρι την στιγμή που θα υπογράψω για να το πιστέψω πως είμαι παίκτης της Ρόμα. Η ομάδα είναι πολύ καλή, παίζουμε πολύ καλά, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Έχουμε μεγάλους στόχους και μόνο έτσι μπορείς να φτάσεις ψηλά".
Ο Ταχτσίδης ρωτήθηκε και για την οικονομική Κρίση στην Ελλάδα με τον νεαρό μέσο να απαντά: "Στην Ελλάδα η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, οι γονείς μου αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά προσπαθώ να τους βοηθώ".

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα