Τα βραβεία του ΠΣΑΠ

21:26 16/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ολοκληρώθηκαν τα βραβεία του ΠΣΑΠ, στα οποία ποδοσφαιριστές ψήφισαν τους κορυφαίους συναδέλφους τους για την χρονιά 2010-2011. Επίσης βραβεύτηκαν και οι ποδοσφαιριστές που «κρέμασαν» τα παπούτσια τους μέσα στην χρονιά που μας άφησε. Αυτοί είναι οι Τάσος Κατσαμπής, Νίκος Νταμπίζας, Αντώνης Νικοπολίδης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Φάνης Κατεργιαννάκης, οι οποίοι παρέλαβαν τιμητικό βραβείο για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μεταξύ άλλων βραβεύτηκε και ο Νίκος Βασιλείου για τη συμπλήρωση 20 ετών στον ίδιο σύλλογο, τον Θρασύβουλο. Εκτός βραβείων δεν θα μπορούσε να μείνει και η Εθνική ομάδα, με τον Φερνάντο Σάντος να τονίζει πως «είναι μια μεγάλη χρονιά για την Εθνική».

Αναλυτικά τα βραβεία:

Νίκος Βασιλείου: Για την 20ετή παρουσία του στην ίδια ομάδα

«Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ. Θέλει κόπο να πετύχεις κάτι τέτοιο θέλει αφοσίωση και σκληρή δουλειά» δήλωσε ο αρχηγός του Θρασύβουλου.

Αντώνης Νικοπολίδης, Τάσος Κατσαμπής, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Νίκος Νταμπίζας, Φάνης Κατεργιαννάκης: Για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Αντώνης Νικοπολίδης δήλωσε: «Πίστευα πάντα πως αυτή η στιγμή δεν θα ερχότανε. Το τράβηξα λίγο παραπάνω, έφτασα ως τα σαράντα μου και τελικά έφτασε και για μένα η στιγμή».
Από την πλευρά του ο Φάνης Κατεργιαννάκης σχολίασε: «Εγώ σταμάτησα πριν τρία χρόνια αλλά με επανέφερε ο κ. Ψωμιάδης. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι στα νέα παιδιά κουράγιο κι υπομονή γιατί οι ποδοσφαιριστές περνάνε δύσκολες στιγμές. Πιστεύω όμως όλα να φτιάξουν».

Ο Νίκος Νταμπίζας δήλωσε: «Βασικά εγώ ήθελα να περάσω τον Νικοπολίδη αλλά δεν τα κατάφερα. Είμαι δεύτερος ηλικιακά. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα. Εδώ είμαστε όλοι συνάδελφοι και θέλω να πω κάτι διαφορετικό. Κάθε χρόνο οι Κινέζοι βγάζουν μια συγκεκριμένη χρονιά. Φέτος δεν θέλει πολύ φιλοσοφία για να καταλάβεις πως θα είναι ο χρόνος της υπομονής. Τα προβλήματα είναι πολλά για όλους μας, για ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοικήσεις. Είχα πει πριν από ένα μήνα πως θέλουμε καλύτερους δημοσιογράφους. Πρέπει όλοι να είμαστε καλύτεροι για να αντέξουμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε».

Ο Τάσος Κατσαμπής τόνισε: «Αυτό που θέλω να πω είναι να έχουν υγεία οι ποδοσφαιριστές και να είναι μακριά από τραυματισμούς. Είναι πολύ σημαντικό στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή να νιώσει κάποια στιγμή την αναγνώριση που γνώρισα κι εγώ σήμερα».

Νίκος Κατσικοκέρης: Πρώτος σκόρερ της Football League 2 (Νότιος Όμιλος)

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν να πετύχω το σκοπό μου. Θέλω να συνεχίσω έτσι και να φτάσω σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες» είπε ο επιθετικός του Εργοτέλη.

Χρήστος Κανελλόπουλος: Πρώτος σκόρερ της Football League 2 (Βόρειος Όμιλος)

«Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που μου δώσανε το βραβείο κι έ

Keywords
Τυχαία Θέματα