Ο Νικοπολίδης «έδειξε» Σηφάκη

20:56 16/1/2012 - Πηγή: AEK365

Τον Μιχάλη Σηφάκη «έδειξε» ως τον ιδανικό τερματοφύλακα για την εστία του Ολυμπιακού ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, μίλησε κατά την διάρκεια της βράβευσης των καλύτερων ποδοσφαιριστών του ΠΣΑΠ, και εκθείασε τις ικανότητες του Έλληνα διεθνούς ενώ δεν έκρυψε την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του τερματοφύλακα του Άρη.

«Νομίζω ότι θα διάλεγα τον Μιχάλη Σηφάκη. Πέρα από τις καλές εμφανίσεις που έκανε με τον Άρη και στα ευρωπαϊκά κύπελλα και, πριν τραυματιστεί έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και με την Εθνική Ομάδα. Ήταν πέρυσι ο καλύτερος τερματοφύλακας», ήταν αρχικά τα λόγια του σε ερώτηση για το ποιόν τερματοφύλακα θα πρότεινε στον Ολυμπιακό.

Σχετικά με τα βραβεία του ΠΣΑΠ και τα προβλήματα του ποδοσφαίρου στη χώρα μας σχολίασε: «Οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές αν και εδώ, διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω από το ποδόσφαιρο κερδίζουν τις εντυπώσεις. Σήμερα πάντως, οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές θα ψηφίσουν τους καλύτερους και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Τα ευχολόγια έχουν τελειώσει. Περάσαμε ένα μαρτυρικό καλοκαίρι. Ξεκινήσαμε ένα πρωτάθλημα με δυσκολίες. Προσπαθούμε οι ποδοσφαιριστές να το προστατεύσουμε, να δείξουμε μια καλύτερη ποιότητα μέσα στο γήπεδο, να το αναβαθμίσουμε να έχει περισσότερη αξιοπιστία και, αφού το φτάσαμε τόσο χαμηλά, να το βάλουμε πλέον σε πιο στέρεες βάσεις, έτσι ώστε ότι και να του συμβεί πλέον, να μπορεί να κρατηθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα