Τα tweet της Rihanna έστειλαν 3 άτομα φυλακή!

23:27 14/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η Rihanna είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό στην Ταϊλάνδη και καλοπέρασε, ενώ φυσικά μας ενημέρωνε αδιάκοπα για τα κατορθώματά της μέσω twitter. Ωστόσο τον ενθουσιασμό της μάλλον δεν μοιράζονται οι Ταϊλανδέζοι καθώς με τα μηνύματά της στα social media έχει καταφέρει να στείλει τρεις ανθρώπους στη φυλακή!

Αρχικά, η Rihanna ανέβασε στο Instagram

μια φωτογραφία της που έπαιζε με ένα ζωάκι λόρις (ΦΩΤΟ παρακάτω), τα οποία θεωρούνται εξαιρετικά σπάνια και είναι υπό προστασία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι αρχές να κινητοποιηθούν και να συλλάβουν τους δυο άντρες που κατείχαν τα ζωάκια!

Το δεύτερο της «χτύπημα» ήταν ένα tweet από τα νησιά Πουκέτ στο οποίο ανέφερε: «Είτε ήμουν εντελώς λιώμα χθες το βράδυ, ή είδα μια Ταϊλανδέζα να βγάζει ένα ζωντανό πουλί, δυο χελώνες, ξυράφια, βελάκια και μια μπάλα πινγκ πονγκ από το αιδοίο της»!

Για ακόμα μια φορά οι αρχές... διάβασαν το tweet της και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του μπαρ που έκανε το σόου η εν λόγω Ταϊλανδέζα με τις κατηγορίες του άσεμνου και χυδαίου σεξ σόου και της λειτουργίας του μπαρ χωρίς άδεια.

Σύμφωνα με τις αρχές είχαν εντοπίσει το μπαρ από την επόμενη μέρα που ανέβασε η Rihanna το tweet της, ωστόσο μόλις τώρα μπόρεσαν να τον πιάσουν επ' αυτοφώρω να παρανομεί. Ο αντρας συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέβαλε 1.900 δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα