Έμειναν χωρίς άντρα πρωταγωνιστή οι «50 αποχρώσεις του γκρι»

22:55 14/10/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν λίγο καιρό είχε ανακοινωθεί επίσημα ότι στην αναμενόμενη μεταφορά στον κινηματογράφο του βιβλίου «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» της E. L. James πρωταγωνιστές θα είναι ο Τσάρλι Χούναμ και η Ντακότα Τζόνσον.

Τελικά όμως η παραγωγή έμεινε χωρίς... Γκρέι καθώς ο Χούναμ τελευταία στιγμή έκανε πίσω και αποχώρησε από την ταινία.

«Οι συντελεστές των Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι και ο Τσάρλι Χούναμ συμφώνησαν να βρουν άλλον άντρα πρωταγωνιστή, εξαιτίας του πολύ φορτωμένου

τηλεοπτικού προγράμματος του Χούναμ, το οποίο δεν του επιτρέπει να προετοιμαστεί επαρκώς για τον ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Universal.

Ο Χούναμ πρωταγωνιστεί και στην επιτυχημένη σειρά Sons of Anarchy.

Πάντως, οι κακές γλώσσες, διά στόματος Hollywood Reporter λένε ότι ο Χούναμ τρόμαξε από την δημοσιότητα που προκάλεσε το γεγονός ότι θα είναι πρωταγωνιστής στην συγκεκριμένη ταινία. Μάλιστα, η Universal αναγκάστηκε να προσλάβει σωματοφύλακες για τον ηθοποιό σε μία πρεμιέρα του για την σειρά Sons of Anarchy.

Πάντως και οι φαν του βιβλίου δεν είχαν ενθουσιαστεί με την επιλογή του στούντιο για τους δυο πρωταγωνιστικούς ρόλους καθώς περίμεναν πιο διάσημους ηθοποιούς όπως τον Ρόμπερτ Πάτινσον ή τον Ράιαν Γκόσλινγκ και μάλιστα 80.000 από αυτούς είχαν υπογράψει επιστολή διαμαρτυρίας, ζητώντας την άμεση απόλυση του Χούναμ και της Τζόνσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα