Τα ρεκόρ του ΠΑΟΚ

22:13 4/1/2015 - Πηγή: AEK365

Το 71-54 του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, είναι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και συνοδεύεται από μια σειρά από ρεκόρ, που επιβεβαιώνουν την φόρμα του προσεχούς αντιπάλου της ΑΕΚ.

Πρόκειται για τη δεύτερη πιο ευρεία νίκη των Θεσσαλονικέων επί των πράσινων στα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος (από το 1992). Οι 54 πόντοι, μάλιστα, δεν είναι μόνο η καλύτερη

φετινή αμυντική επίδοση του ΠΑΟΚ, αλλά αποτελεί και την καλύτερη της φετινής σεζόν (τόσους δέχτηκαν η ΑΕΝΚ την 4η αγωνιστική από τον Απόλλωνα και ο Ολυμπιακός την 6η από το Ρέθυμνο).

Παράλληλα, τα 12 κλεψίματα που έκανε ο ΠΑΟΚ αποτελούν κορυφαία φετινή επίδοση της ομάδας που είχε 10 στο παιχνίδι με την ΑΕΝΚ, ενώ «άγγιξε» και το απόλυτο ρεκόρ της σεζόν (13 είχε ο Παναθηναϊκός στην 3η αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ).

Σε ατομικό επίπεδο ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ, αλλά και του αγώνα, Βαγγέλης Μαργαρίτης, ξεπέρασε τα 300 ριμπάουντ στην καριέρα του στην Α1 και βελτίωσε τις φετινές, καλύτερες επιδόσεις του με τους 16 πόντους (είχε 13 με τον Απόλλωνα Πατρών) και τα 11 ριμπάουντ (είχε από 7 στα παιχνίδια με το Ρέθυμνο και τον Πανελευσινιακό).

Keywords
Τυχαία Θέματα