Ζώντας με δύο πέη

21:37 4/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ο DoubleDickDude είναι διάσημος για ένα πολύ ιδιαίτερο λόγο. Ο 45χρονος χρήστης του Reddit πάσχει από σπάνια γενετική πάθηση, η οποία ονομάζεται «διφαλλία» κατά την οποία ο ασθενής έχει δύο πέη!

Ο DoubleDickDude έγινε πασίγνωστος την Πρωτοχρονιά του 2014, όταν στο πιο δημοφιλές «ask me anything» Reddit δέχθηκε ανοιχτά ερωτήσεις για την πάθησή του και απάντησε σε όλες. Μάλιστα είχε αποδείξει με... φωτογραφικά πειστήρια τα δύο του πέη. Τελικά, χρειάστηκε δύο μέρες για να απαντήσει σε όλους τους

χιλιάδες χρήστες που τον ρωτούσαν από το πιο απλό μέχρι το πιο περίεργο.

Τώρα, ένα χρόνο μετά κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Double Header: My Life With Two Penises», όπου είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικός.

Μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone ανέφερε: «Δεν θα ήθελα κανείς να γνωρίζει ποιος είμαι και τι κάνω. Δεν θα άντεχα να με αναγνωρίζουν στον δρόμο σαν τον άντρα με τα δύο πέη. Ακόμη και αυτοί που με γνωρίζουν από παλιά, θα έπαυαν να με βλέπουν όπως πριν», ανέφερε χωρίς φυσικά να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Στο βιβλίο του ο 45χρονος ο οποίος έχει δηλώσει bisexual περιγράφει πώς μέχρι τώρα είχε πάνω από 1.000 ερωτικούς συντρόφους και από τα δύο φύλα.

«Έμαθα πως ακόμη και τώρα τα πολύ κακά σχόλια, έστω και των ανθρώπων που δεν γνωρίζω μπορούν να με πληγώσουν. Αυτό που έχω να πω είναι πως την επόμενη φορά που θα αισθανθείς πως θες να γίνεις κακός απέναντι σε κάποιον, απλά μην το κάνεις», αναφέρει στο βιβλίο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα