Ίδρωσε αλλά τα κατάφερε ο ΠΑΟ

19:17 8/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 23η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Απόστολος Νικολαΐδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τ.Σιδηρόπουλος

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δύσκολα με 1-0 τον Παναιτωλικό και περιμένει πλέον το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Τούμπας. Καλύτεροι οι "πράσινοι" εκμεταλλεύτηκαν και την αποβολή του Ρουσκουγέδα.

Κακό το πρώτο μέρος

με μοναδική αξιόλογη φάση αυτή του 35' όταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνδυάστηκαν εντυπωσιακά με τον Πέτριτς τελικά να βγαίνει απέναντι στον Στεφανάκο αλλά να μην καταφέρνει να τον πλασάρει. Μόλις στο 50' στο δεύτερο μέρος ο Σίντενφλεντ επιχείρησε ψαλιδάκι αλλά δεν βρήκε στόχο. Δέκα λεπτά μετά ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα όταν ο Ρουσκουγέδα είδε δεύτερη κίτρινη. Οι "πράσινοι" εκμεταλλεύτηκαν άμεσα την αριθμητική υπεροχή καθώς στο 67' σκόραραν. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπεργκ πήρε την κεφαλιά και ο Πέτριτς από κοντά σκόραρε. Στο 78' ο Καρέλης βγήκε μόνος του με τον Στεφανάκο αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ.Αναστασίου): Στιλ, Χουχούμης,Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Μπούρμπος (46'Ατζαγκούν), Ζέκα, Κλωναρίδης (65'Καρέλης), Λαγός (82'Νίνης), Μπέργκ, Πράνιτς, Πέτριτς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ.Χάβος): Στεφανάκος, Ρουσκουγέδα, Μπεχαράνο, Άλβες, Μαλεζάς, Γοδόι, Σκαραμοτσίνο, Βιγιαφάνιες (69'Κάπελ), Μαρτίνες (85'Θεοδωρίδης), Εντζεγκέλε, Φωτάκης (80'Λάζαρ)

Keywords
Τυχαία Θέματα