Τα... πήρε ο Μέσι

14:07 15/7/2012 - Πηγή: AEK365

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Λιονέλ Μέσι την υποτιθέμενη συνέντευξη στο ουγγρικό περιοδικό Kepes Sport, στο οποίο μεταξύ άλλων φερόταν να λέει ότι οι συμπαίκτες του τον περνούσαν για χαζό! Η όλα διαδικασία έγινε μέσω των εκπροσώπων του Αργεντινού σταρ, όταν το περιοδικό είχε στο πρωτοσέλιδο φωτογραφία του Μέσι και στο εσωτερικό του δισέλιδη συνέντευξη, η οποία όμως κατά τα φαινόμενα δεν... έγινε ποτέ! Το πρακτορείο Τέλαμ μάλιστα

που τον εκπροσωπεί τόνισε ότι «Η οικογένεια Μέσι έχει το δικαίωμα να λάβει τα απαραίτητα νομικά μέτρα». Δεν αποκλείεται δηλαδή να κινηθεί και νομικά!

Στο δημοσίευμα, μεταξύ άλλων, ο Μέσι φερόταν να λέει ότι πλέον είναι πιο «ανοιχτός» σαν άτομο και ότι ο Σεσκ Φάμπρεγας του είπε ότι όταν ήταν μικροί στα αποδυτήρια των πιτσιρικάδων της Μπάρτσα, οι υπόλοιποι των περνούσαν για χαζό!

Παράλληλα, φερόταν να υποστηρίζει ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να συνεχίσει η Μπαρτσελόνα να παίρνει τίτλους. Η συνέντευξη «έπαιξε» σχεδόν σε όλο τον κόσμο, αλλά ο Λέο ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν μίλησε με το συγκεκριμένο μέσο!

Keywords
Τυχαία Θέματα