«Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο»

13:37 15/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο φιλικό της χρονιάς με την Σπαρτάκ Μόσχας εμφανίστηκε ο Ραφίκ Τζεμπούρ.

Αναλυτικά μίλησε για:

Το φιλικό με την Σπαρτάκ Μόσχας: «Πάντα είναι περίπλοκο να μιλήσεις για τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Ακόμα δουλεύουμε, βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς και γι' αυτό το λόγο είναι λίγο περίπλοκο να μιλήσεις γι αυτά τα παιχνίδια. Το σημαντικό είναι πως δεν ηττηθήκαμε στο παιχνίδι και δείξαμε κάποια θετικά στοιχεία, τα

οποία θέλουμε να τα βγάλουμε σιγά σιγά στο παιχνίδι μας».

Την ετοιμότητα των δύο ομάδων: «Ήταν σίγουρα πιο πολύπλοκο για τους αντιπάλους μας, καθώς έπρεπε να δείξουν πως είναι πιο ανταγωνιστικοί, ωστόσο αυτό ήταν ένα φιλικό παιχνίδι και δεν θα πρέπει να φοβήθηκαν. Τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι εντελώς διαφορετικά. Θα παίζουν πιο επιθετικά, ίσως και με διαφορετική σύνθεση, ωστόσο εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα και δείξαμε πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο για να βελτιωθούμε για τη νέα σεζόν».

Τους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα στηρίζω αυτές τις κινήσεις. Μου αρέσει να βλέπω νεαρούς παίκτες στον Ολυμπιακό, θα τους βοηθήσουμε να μπουν στην ομάδα και να βελτιωθούν. Θα πρέπει να δουλέψουν και να ακούν τους συμβουλές μας. Είναι θετικό πως ο σύλλογος εστίασε φέτος στην απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών και βέβαια θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξελιχθούν, να έχουν καλή σεζόν και σπουδαία καριέρα με εμάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα