Τα πήρε με δημοσιογράφο ο Μουρίνιο

19:31 30/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής των «μπλε» στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα, επιβεβαίωσε ότι ο Ντε Μπρούιν για λόγους τακτικής και ο Αζάρ λόγω τραυματισμού, έμειναν στην Αγγλία.

Κάπου εκεί άρχισαν οι επίμονες ερωτήσεις από δημοσιογράφο τόσο για τον Ντε Μπρούιν όσο και για τον Μάτα που είχε... παραγκωνιστεί αλλά με την Τότεναμ ήταν πολύ καλός. Ο «Special One» θυμήθηκε τον οξύθυμο εαυτό του. «Δεν μου αρέσει καθόλου η επιμονή με την οποία με ρωτάς για παίκτες που δεν παίζουν...», είπε ο Πορτογάλος και στη συνέχεια αποχώρησε εκνευρισμένος από την αίθουσα Τύπου.

Πριν από το περιστατικό

πάντως, είχε προλάβει να μιλήσει με πολύ καλά λόγια για τους Ρουμάνους. «Είναι μία καλή ομάδα που θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της για πρόκριση. Έχει καλό προπονητή και είναι μία οργανωμένη εδώ ενώ πέρυσι χάσαμε εδώ και αυτό για μένα είναι... καλό», τόνισε ενώ αναφέρθηκε και στον καιρό καθώς βρέχει συνεχώς τις τελευταίες ώρες στο Βουκουρέστι.

«Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για τον καιρό. Τουλάχιστον υπάρχει οροφή στο γήπεδο και οι συνθήκες μπορεί να γίνουν καλύτερες».

Keywords
Τυχαία Θέματα