Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Πρωτομαγιά

23:01 30/4/2014 - Πηγή: AEK365

Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό, Λεωφορεία, Τρόλεϊ και Τραμ θα είναι από την αρχή της βάρδιας της Πέμπτης μέχρι τις 9:00 το πρωί η Αθήνα λόγο στάσεων εργασίας των εργαζομένων.

Η στάση εργασίας

στα λεωφορεία και τα Τρόλεϊ θα επαναληφθεί από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Κλειστός από την έναρξη λειτουργίας έως το τέλος των συγκεντρώσεων για την Πρωτομαγιά θα είναι ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα.

Χωρίς τρένα, συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού της Αθήνας, θα μείνει όλη η Ελλάδα, λόγω 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ πιθανώς να προσφύγει στη δικαιοσύνη προκείμενου να κηρυχθούν παράνομες οι στάσεις εργασίας των εργαζομένων σε Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό εξαιτίας του καθεστώτος επιστράτευσης υπό το οποίο τελούν λόγω παλαιότερων κινητοποιήσεων.

Στην απεργία συμμετέχει με 24ωρη απεργία και η ΠΝΟ.

Εν τω μεταξύ, σε μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς καλούν τους πολίτες τα εργατικά συνδικάτα.

Στην Αθήνα, η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας θα γίνει στις 11:00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει ξεχωριστή συγκέντρωση στις 10:00 το πρωί στο Σύνταγμα και προσυγκεντρώσεις στις 9:30.

Οι υπάλληλοι των λιμανιών θα συμμετάσχουν στη συγκέντρωση των συνδικάτων στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11 το πρωί, ενώ οι λιμενεργάτες στις 10:30 το πρωί, σε ανάλογη συγκέντρωση στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα