Γκέλα με το καλημέρα

21:11 30/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΠΛΕΪ ΟΦ 1η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ακριβά ένα αμυντικό του λάθος και ξεκίνησε με το αριστερό τα πλέι οφ μένοντας στο 1-1 με τον Αστέρα. Μεγάλη εμφάνιση

από τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων.

Η ομάδα της Τρίπολης σκόραρε ουσιαστικά στην πρώτη αξιόλογη φάση του ματς όταν στο 12' ο Σκόνδρας έκανε τραγικό λάθος και ο Μπαράλες έκανε από κοντά το 0-1. Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 18' με τον Αθανασιάδη να μην μπορεί απο κοντά να νικήσει τον Ερνάντες ενώ τέσσερα λεπτά μετά το σουτ του Μάρτενς δεν βρήκε στόχο. Στην επανάληψη η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε καλύτερη και στο 59' μετά από εξαιρετικό συνδυασμό με τον Νάτχο ο Στοχ εκτέλεσε και έκανε το 1-1. Μόλις τέσσερα λεπτά μετά ο Γκόιαν λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ ενώ στο 76' ο Ερνάντες έδιωξε δύσκολα το σουτ του Κουλούρη. Στο 90' ο Αθανασιάδης βγήκε μόνος του απέναντι στον γκολκίπερ του Αστέρα αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ερνάντες είπε "όχι" διαδοχικά σε Κουλούρη και Στοχ με τον ΠΑΟΚ να χάνει τεράστια διπλή ευκαιρία.

ΠΑΟΚ (Γ.Γεωργιάδης): Γλύκος, Ινσαουράλδε, Βίτορ, Σκόνδρας, Λίνο (79'Τζαβέλλας), Κάτσε, Νάτχο, Λούκας (56'Κουλούρης), Μάρτενς (46'Βούκιτς), Στοχ, Αθανασιάδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στ. Βεργέτης): Ερνάντες, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κουρμπέλης , Εντό (83'Μουνάφο), Ουσέρο, Καράσκο (65'Ναβάρο), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (72'Χουάνμα).

Keywords
Τυχαία Θέματα