Τα «έψαλλε» στους παίκτες ο Μαντσίνι

11:39 10/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Etihad", η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η μεγάλη χαμένη του ντέρμπι καθώς ηττήθηκε στις καθυστερήσεις από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-2 και, σύμφωνα με την "SUN", ο Ρομπέρτο Μαντσίνι όταν πήγε στα αποδυτήρια ήταν εκτός εαυτού και τα έβαλε με τους παίκτες του.
Μάλιστα άνθρωπος της πρωταθλήτριας Αγγλίας υπογράμμισε πως ο Ιταλός τεχνικός "είχε τρελαθεί, φαινόταν σαν να είναι έτοιμος να πλακωθεί με όλους".
Ο Μαντσίνι έστρεψε τα "πυρά" του προς τους Χαρτ, Νασρί, Τέβες και Μπαλοτέλι με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι να επικρίνει δημόσια τους δυο τελευταίους.

Πιο συγκεκριμένα για τον Τέβες είπε σε δηλώσεις του: "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκανε φάουλ. Το κατάλαβα αμέσως πως το φάουλ ήταν επικίνδυνο, δεν ξέρω γιατί το έκανε. Του είπα να πάει στο τείχος, αλλά ήμουν πολύ μακριά από τον πάγκο". Ο Αργεντινός επιθετικός έκανε το φάουλ από το οποίο προήλθε το τρίτο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις καθυστερήσεις.
Όσο για τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο Μαντσίνι δήλωσε: "Αγαπώ τον Μάριο αλλά είναι σημαντικό για τον ίδιο να αρχίσει να παίρνει στα σοβαρά την δουλειά που κάνει. Έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα να παίζει καλά, αλλά δεν μπορεί να συνεχίζει να παίζει όπως στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλουμε περισσότερα από αυτόν. Όταν έχεις ένα παίκτη με τις ικανότητες του Μάριο δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί αντιδρά έτσι μέσα και έξω από το γήπεδο. Δεν θέλω ο Μπαλοτέλι να καταλήξει σαν πολλούς παίκτες που είχαν ταλέντο και δεν έκαναν τίποτα".

Keywords
Τυχαία Θέματα