Τα αποτελέσματα της Α1 μπάσκετ

07:57 27/10/2013 - Πηγή: AEK365

Μια νίκη που την αναζητούσε απεγνωσμένα, αλλά ήταν στοιχειωμένη εδώ και επτά χρόνια πέτυχε ο ΠΑΟΚ., ο οποίος άλωσε για πρώτη φορά στην ιστορία του το Ρέθυμνο (όπου μετρούσε πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς) επικρατώντας με το εμφατικό 81-64 και παρέμεινε αήττητος στη Basket League ΟΠΑΠ (3-0), ενώ συμπεριλαμβανομένων και των δύο αγώνων του στο Eurocup,

έχει να επιδείξει πέντε σερί επιτυχίες στα δύο μέτωπα, μετά την εντός έδρας ήττα του στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Αρη.Ο Πανιώνιος είχε μπει... φουριόζος στη σεζόν μετρώντας μόνο νίκες στη Basket League ΟΠΑΠ, στο Eurocup αλλά και στο Κύπελλο. Το αήττητο σερί του όμως είδε να σταματά στη Δράμα, εκεί που ο ΚΑΟΔ πήρε το δεύτερο του φετινό ροζ φύλλο αγώνα επικρατώντας με 76-63.

Την πρώτη του νίκη στη φετινή Basket League ΟΠΑΠ πανηγυρίζει ο Πανελευσινιακός που επιβλήθηκε στην έδρα του, του Ηλυσιακού με 73-58. Δίχως νίκη οι «κιτρινόμαυροι» μέχρι στιγμής.

Μια εβδομάδα μετά την εντός έδρας ήττα απ' τον ΠΑΟΚ, ο Άρης ξαναπάτησε στα πόδια του, επικρατώντας 67-65 της Νέας Κηφισιάς, σε μία από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις της φετινής Basket League ΟΠΑΠ.

Με το πόδι στο γκάζι συνεχίζει ο Ολυμπιακός, καθώς μετά τη νίκη επί της Γαλατά στην Κωνσταντινούπολη, κάθε άλλο παρά χαλάρωσε απέναντι στον Ικαρο.Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετώπισε στο άδειο ΣΕΦ επικράτησε με 99-61 επί της ομάδας της Χαλκίδας. Πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Στράτος Περπέρογλου με 22 πόντους (7/7 δίποντα, 1/1 τρίποντα, 5/7 βολές, 4 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα). Τον ακολούθησαν οι Ντάνστον και Σλούκας που πέτυχαν από 15 πόντους. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Άσκα με 17 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα