ΣΥΡΙΖΑ: Κατασκευασμένο από κυβερνητικούς και τραπεζικούς κύκλους το email

16:54 27/11/2014 - Πηγή: AEK365

Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί το email που παρουσιάζει με τα μελανότερα χρώματα την «υποδοχή» των θέσεων που ανέπτυξαν οι κκ Γ.Σταθάκης και Γ.Μηλίος κατά τις συναντήσεις τους με εκπροσώπους των αγορών στο Λονδίνο «κατασκευασμένο έγγραφο» θεωρώντας μάλιστα ως δημιουργούς του το Μέγαρο Μαξίμου και τραπεζικούς κύκλους.

Μάλιστα, ο Γιώργος Σταθάκης, υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα

Ανάπτυξης, το πρόσωπο που φέρεται να υπογράφει το συγκεκριμένο e-mail, Joerg Sponer από την Capital, δεν ήταν καν στη συνάντηση στο Λονδίνο. Ο δε εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης υποστηρίζει πως «το email που δημοσιεύτηκε (με υπογραφή η οποία αφαιρέθηκε στη συνέχεια) σχετικά με το κλίμα στις συναντήσεις που είχα αυτές τις μέρες με επενδυτές δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα».

Μιλώντας στο star.gr, ο κ.Σκουρλέτης ανέφερε πως στην Κουμουνδούρου υπάρχουν πληροφορίες και ενδείξεις «ότι πρόκειται για κατασκευασμένο mail από κυβερνητικούς και τραπεζικούς κύκλους. Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Σύμφωνα με την huffingtonpost.gr, υπάρχουν πληροφορίες από το Λονδίνο, οι οποίες αναφέρουν πως τα στελέχη των τραπεζών και των διεθνών funds που μετείχαν στις συναντήσεις με τα δύο κορυφαία στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει εάν σχηματίσει κυβέρνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα