«Συγγνώμη» και… απολογία από Λαμπρόπουλο

00:00 16/3/2015 - Πηγή: AEK365

Δικαιολογημένα κάποιες από τις δηλώσεις του Βασίλη Λαμπρόπουλου, που έγιναν μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και με την ένταση που υπήρξε, να παρεξηγήθηκαν από τον κόσμο της ΑΕΚ. Ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης, θέλοντας να αποκαταστήσει την τάξη και να ζητήσει συγγνώμη από τους Ενωσίτες οπαδούς, έκανε μία γραπτή δήλωση, μέσω του προφίλ του στο facebook, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αρχικά θα ηθελα να ζητησω μια τεράστια συγγνωμη απο τον φίλαθλο κοσμο της ΑΕΚ μας που θεώρησε οτι τον πλήγωσα με τις δηλώσεις μου. Στη συνεχεια θα ηθελα να διευκρινίσω καποια πραγματα γι αυτες. Το παρελθόν μου δεν μπορω να το διαγραψω και οτι υπήρξα πριν 5 χρονια παίκτης αυτής της ομάδας δεν σημαινει οτι ειμαι και οπαδός της 5 χρονια μετα. Στη ζωη μου εχω μαθει να ειμαι μαχητής, αγωνιστής και να δινω το 100% των δυνατοτήτων μου εντος αγωνιστικων χώρων και πιστευω πως αυτο το δειχνω στην ομαδα μου οταν αγωνίζομαι.

Στις δηλώσεις μου δεν πήρα θεση υπέρ της αντίπαλης ομάδας ουτε μείωσα τον υπέροχο κοσμο μας που απο τη Θράκη μεχρι την Κρητη ηταν παντα διπλα μας! Η ΑΕΚ απο την πρώτη μερα που ειμαι μέλος της μου εχει μαθει να μην κανω μικροπρέπειες και γραφικότητες και μου εχει μαθει να ειμαι περήφανος και υπεράνω οπως η μοναδική ιστορια που κουβαλάει. Μου εχει μαθει να επαινώ κινήσεις οπως του Χρήστου. Αυτό ειναι που εκπροσωπούμε! Ετσι λοιπον και στον πρωτο αγωνα πήγαμε εκει ως ίσο προς ίσο και αντεπεξήλθαμε επάξια χωρις να προκαλεσουμε κανεναν χωρις χειρονομίες προς τον κοσμο και χωρις να θελουμε να εξαγριωσουμε κανέναν!

Επίσης θα θελα να αναφέρω στον κόσμο οτι τις απαράδεκτες χειρονομίες των αντιπάλων στο ΟΑΚΑ τις είδα μετα το τελος της συνέντευξης μου και γι αυτό θα ήθελα να πω οτι αν το είχα πληροφορηθεί θα τις καταδίκαζα και θα έπαιρνα θεςη! Εχω μαθει να παραδέχομαι τα λαθη μου και αυτη η δήλωση ηταν ενα λαθος απο μέρους μου. Τελος θα ήθελα να πω πως τόσες μερες δεν έπαιρνα θεση διότι ηθελα πρώτα να απολογηθώ απο τον πρώτο μέχρι τον τελευταιο μεσα στην ομαδα και μετα με την άδεια τους να κάνω αυτή τη δήλωςη.

Θα ηθελα και παλι να ζητησω συγγνώμη απο τους ανθρωπους που στεναχώρησα και να ξέρουν πως θα συνεχίσω οπως μεχρι σημερα για να φτάσει η ΑΕΚ ξανα εκει που πρεπει στην κορυφή της Ελλάδας! Περαστικά Πετραν!».

Keywords
Τυχαία Θέματα