Συνέχεια με νίκη για Μαρκόπουλο

00:35 24/11/2013 - Πηγή: AEK365

Το Μαρκόπουλο πανηγύρισε την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα (και δεύτερη σερί) υποχρεώνοντας τον Ηρακλή στην 4η συνεχόμενη ήττα του, σε ένα παιχνίδι όπου είχαμε το μεγαλύτερο σε διάρκεια σετ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Με τον Ηρακλή να προηγείται εύκολα με 1-0 και το Μαρκόπουλο να απαντά με τον ίδιο τρόπο στο β' σετ,

κομβικό σημείο του αγώνα ήταν το γ' σετ.

Οι κυανόλευκες προηγήθηκαν με 20-23, όμως το Μαρκόπουλο ισοφάρισε και άρχισε το θρίλερ με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν τα όποια σετ μπολ είχαν στη διάθεση τους, αλλά
στο 36-35 η Στράντζαλη κάρφωσε στο φιλέ για να διαμορφωθεί το 37-35!
Μετά από αυτή την εξέλιξη η ψυχολογία ήταν με το μέρος των γηπεδούχων με τον Ηρακλή να είναι μέσα στο ματς μέχρι το 16-15.

«Μπήκαμε πολύ αγχωμένοι στο πρώτο σετ και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί... Παρόλα αυτά είναι μια σημαντική νίκη για μας, χωρίς μάλιστα να έχουμε παίξει καλά αφού σε μεγάλα διαστήματα χάναμε τον ρυθμό μας», σχολίασε ο Γιάννης Ορφανός.

Από την πλευρά του ο Κώστας Ιωαννίδης δήλωσε «τρομερά απογοητευμένος από την ομάδα μου και θα σκεφτώ τι θα κάνω. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί είχαμε μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσουμε. Παίρνω την ευθύνη που μου αναλογεί ως προπονητής και θα δούμε με ηρεμία τις επόμενες ημέρες τι θα κάνουμε. Θέλω όμως, αν και δεν το έχω κάνει ποτέ στα 27 χρόνια που είμαι προπονητής, να εκφράσω και την αγανάκτηση μου για τις αποφάσεις των διαιτητών στα κρίσιμα σημεία του τρίτου σετ, αλλά και συνολικά στο παιχνίδι».

Τα σετ: 17-25, 25-20, 37-35, 25-19
Μαρκόπουλο (Ορφανός): Ψωμά, Σάντερς, Λιάγκη, Γιαννέλου, Γεωργιάδου, Βαρουδάκη, Μεθενίτη -λ / Ζήση Π., Δικαιούλια, Πολυδώρου.
Ηρακλής (Ιωαννίδης): Κωνσταντινίδου Λ., Βέλλιου, Κυριακίδου, Κωνσταντινίδου Ελ., Στράντζαλη, Παπαστεφάνου, Αρτακιανού -λ (57% υπ. - 35% άριστες) / Αλτίνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα