Συνέχεια με νίκη

23:22 7/4/2012 - Πηγή: AEK365

Μία ήττα και μία νίκη είναι ο απολογισμός της Εθνικής Εφήβων κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας, στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της που γίνεται στην Άγκυρα, όπου η ελληνική αποστολή φιλοξενείται από την τουρκική ομοσπονδία εν όψει των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από 11 έως 15 Απριλίου στο Μαυροβούνιο.

Στο πρώτο ματς, οι Τούρκοι επιβλήθηκαν 3-0 (25-22, 27-25, 25-21), ενώ κέρδισαν και ένα τέταρτο σετ που παίχτηκε με 25-21. Οι δύο ομάδες είχαν ραντεβού και σήμερα στο γήπεδο, όπου αυτή

τη φορά η Ελλάδα επικράτησε 3-1 (27-25, 19-25, 25-20, 25-19).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Μάκης Δημητριάδης στα δύο αυτά φιλικά παρέταξε την ομάδα με τους: Κοκκινάκη, Κουμεντάκη, Μαδούρα, Στίγγα, Λιόντα, Τζιουμάκα, Πρωτοψάλτη (λ), Στεφανή, (λ), Δαλακούρα, Μαυραγάνη, Ηλία, Χριστόφα, Τουρνάκη.

Την Κυριακή (19:00) θα ακολουθήσει και το τρίτο στη σειρά φιλικό, ανάμεσα στις δύο ομάδες, την Μεγάλη Δευτέρα θα γίνει προπόνηση στις 15:00 και μετά θα ανακοινωθεί η 12άδα από τον κ. Δημητριάδη, ενώ η αποστολή για την Ποντγκόριτσα θα αναχωρήσει από Τουρκία τη Μ. Τρίτη.

* Απόλυτα ευχαριστημένοι δηλώνουν παίκτες, προπονητικό επιτελείο και συνοδοί της Εθνικής ομάδας από την τουρκική φιλοξενία. Οι γείτονες παρέχουν στην ελληνική αποστολή στην κυριολεξία ό,τι ζητήσουν.

* Στο γήπεδο βρέθηκε και τετραμελής αντιπροσωπεία της ελληνικής Πρεσβείας και είχε εγκάρδιο χαιρετισμό με τα μέλη της αποστολής της Εθνικής ομάδας.

* Στο γήπεδο, όπου γίνονται οι φιλικοί αγώνες, διεξάγεται και το final four του τουρκικού πρωταθλήματος γυναικών. Μάλιστα, το απόγευμα η Φενέρμπαχτσε έχασε από τη Βακίφμπανκ, η οποία αύριο θα παίξει με τον νικητή του Εξασίμπασι - Γαλατάσαραϊ για την πρώτη θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα