Συγκέντρωση ενόψει Ιωνικού

21:03 8/3/2012 - Πηγή: AEK365

Με έντονους ρυθμούς, αλλά και μέσα σε καλό κλίμα συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ. Η Ένωση θέλει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι με τον Ιωνικό το Σάββατο για να φύγει με τη νίκη. Με «τρίποντο» σε αυτό το ματς η ομάδα παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και συνεχίζει με ακόμα περισσότερη όρεξη. Ας μην ξεχνάμε πως το πρόγραμμα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες είναι βαρύ και κρίνονται αρκετά, αφού υπάρχουν δύο ντέρμπι (σ.σ ακολουθεί αυτό με Εθνικό), που θα

καθορίζουν το ποια ομάδα θα κατακτήσει την κορυφή και το Πρωτάθλημα, εκτός απροόπτου.

Ο Γιάννης Χαλβατζάρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, αφού εδώ και αρκετές μέρες οι Αλεξανδρόπουλος, Μίχας έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και έχουν επιστρέψει με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη για δουλειά. Ο Ενωσίτης τεχνικός από εκεί και πέρα έχει ζητήσει από τους «κιτρινόμαυρους» να μην χάσουν ούτε λεπτό την συγκέντρωσή τους για να φτάσουν σε μια εύκολη νίκη, με ψυχολογική, αλλά και βαθμολογική σημασία.

Όπως είναι λογικό το ντέρμπι κορυφής έχει προσελκύσει τα βλέμματα των οπαδών, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν το κλειστό γήπεδο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, ακόμα κι αν το ματς είναι εκτός έδρας, για να στηρίξουν και να ωθήσουν την ΑΕΚ στη νίκη. Αυτό έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους παίκτες που περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα