Συγχαρητήρια ΠΑΣΑΠ σε Βίκυ/Πέννυ

23:13 28/6/2013 - Πηγή: AEK365

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης από το ελληνικό δίδυμο του μπιτς βόλεϊ, Πέννυ Καραγκούνη/Βίκυ Αρβανίτη, εξέδωσε ο ΠΑΣΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π εκφράζει τα συγχαρητήριά του στο νεοσύστατο διεθνές γυναικείο δίδυμο του μπιτς βόλεϊ, Πέννυ Καραγκούνη/Βίκυ Αρβανίτη και στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Κώστα Ταμπουρατζή για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο τουρνουά των 17ων Μεσογειακών Αγώνων στη Μερσίνα της Τουρκίας, όπου ηττήθηκαν στον τελικό με 2-0 από τις Ιταλίδες Τσικολάρι/Μενεγκάτι.

Σε

δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Α.Π ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Ταμπουρατζής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της Εθνικής και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ενόψει του επικείμενου τουρνουά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Στάρε Γιαμπλόνσκι της Πολωνίας: "Είμαι ευχαριστημένος γιατί το επίπεδο εδώ ήταν πολύ καλό. Αυτό το μετάλλιο είναι μία ανάσα, μία εμψύχωση για μια νέα ομάδα. Χρειαζόμαστε αυτές τις μικρές επιτυχίες, έχουμε υπομονή, δουλεύουμε σκληρά και είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Εδώ στην Τουρκία όσο προχωρούσε το τουρνουά, τα κορίτσια ανέβαζαν στροφές, αλλά στον τελικό αντιμετωπίσαμε μία "δεμένη" ομάδα, αφού παίζει καιρό μαζί. Ήταν πιο σταθερή και μας πίεσε πολύ στο κομμάτι της δικής μας αλλαγής. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τη ρεβάνς από τις Ιταλίδες σε λίγες μέρες αφού θα τις αντιμετωπίσουμε και στο Μουντιάλ της Πολωνίας, μία πολύ σημαντική διοργάνωση, που δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι είναι ένα σκαλί κάτω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες"».

Keywords
Τυχαία Θέματα