«Δύναμη για τη συνέχεια»

22:48 28/6/2013 - Πηγή: AEK365

«Ήταν μια επιτυχία που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Όταν ξεκινήσαμε είχαμε πει θέλουμε μικρές επιτυχίες για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με κίνητρα...».

Ο Κώστας Ταμπουρατζής σίγουρα ήθελε να πανηγυρίσει το πρώτο του χρυσό μετάλλιο ως Ομοσπονδιακός τεχνικός ωστόσο η παρουσία της ομάδας στον τελικό τον όπλισε με αισιοδοξία για τη συνέχεια.

«Κάνουμε βήματα προόδου στο παιχνίδι μας και αισθάνομαι ότι βελτιωνόμαστε αρκετά. Χρειάζεται χρόνος για να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας σε υψηλό επίπεδο αλλά οι συνεχείς παραστάσεις από παιχνίδια στο εξωτερικό

μας δίνουν τις καλύτερες προσλαμβάνουσες...».

Ο νεαρός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν έχασε την εμπιστοσύνη του προς την ομάδα.
«Εγώ ήμουν σίγουρος για την ομάδα. Για να μπορέσεις να κάνεις ένα βήμα παραπάνω από κει που ήσουν, πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω για να πάρεις φόρα. Παρά τις δυσκολίες ξέρουμε τις δυνατότητες μας και ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Όλο το τιμ είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί δεν μας έχει λείψει τίποτα. Ο Εθνικός Σχεδιασμός της Ομοσπονδίας τηρείται κατά γράμμα και μετά από χρόνια είναι η πρώτη φορά που οι αθλητές ασχολούνται μόνο με το παιχνίδι και πως θα βελτιωθούν....»

Τέλος ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Αχιλλέας Μαυρομάτης μετά την 2η θέση που κατέκτησε η Εθνική ομάδα Μπιτς Βόλεϊ στους Μεσογειακούς Αγώνες έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με μεγάλη ικανοποίηση υποδεχόμαστε την εξαιρετική παρουσία της Εθνικής ομάδας στους Μεσογειακούς Αγώνες 2013, που αφήνει ελπίδες για το μέλλον και είμαστε σίγουροι ότι στη συνέχεια θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε κι άλλες μεγάλες επιτυχίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα