Στραματσιόνι: Στο μυαλό μας η Σαμπντόρια

19:03 30/10/2012 - Πηγή: AEK365

«Η Σαμπντόρια άρχισε εξαιρετικά το πρωτάθλημα και στις τελευταίες αγωνιστικές δεν έχει καλά αποτελέσματα αλλά έχει καλές εμφανίσεις. Είναι μια ομάδα που δουλεύει καλά, παίζει καλά και θα έρθει στο Μιλάνο για να πάρει αποτέλεσμα. Ως ομάδα έχει τα χαρακτηριστικά για να μας δημιουργήσει προβλήματα και το αυριανό είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας», τόνισε ο τεχνικός των Νερατζούρι και συνέχισε: «Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με υπομονή και εμείς προσπαθήσουμε να φτιάξουμε κάτι καλό. Θα πρέπει να διατηρήσουμε τη νοοτροπία που έχουμε τώρα γιατί είναι ένα ισορροπημένο πρωτάθλημα».

Από εκεί και πέρα, ο Στραματσιόνι ουσιαστικά απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει αλλαγές στην 11άδα για να ξεκουράσει παίκτες ενόψει Γιουβέντους, λέγοντας ότι «πρέπει να νικήσουμε για να πάμε στο Τορίνο στη χειρότερη περίπτωση στο -4. Αν πάμε, για παράδειγμα, στο -7, τότε δε θα μπορούμε να μιλάμε για ένα ντέρμπι κορυφής. Ο Κασάνο χθες και σήμερα προπονήθηκε καλά και θα είναι στην 11άδα. Καταλαβαίνω ότι χρειάζεται rotation όταν είναι πολλά παιχνίδια μαζεμένα αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τη Γιουβέντους αλλά μόνο την Σαμπντόρια. Είναι απαραίτητο αυτό γιατί επαναλαμβάνω ότι αν μείνουμε στο -7 τότε δε θα πάμε στο Juventus Stadium για μια... μετωπική με τη Γιούβε».

Ο προπονητής της Ίντερ αναφέρθηκε προσωπικά στον Φρέντι Γκουαρίν καθώς «είναι ο παίκτης που πιστεύω ότι μπορεί να βελτιωθεί πολύ και καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο να είσαι πάντα στην καλύτερη κατάσταση. Μπορεί μέχρι στιγμής ο Φρέντι να μην έχει κάνει μια εμφάνιση ανάλογη της πραγματικής αξίας του αλλά νομίζω πως γενικά τα έχει πάει καλά» και ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ρωτήθηκε για τον αγώνα Κατάνια-Γιουβέντους, με τον ίδιο να αποφεύγει να ρίξει λάδι στη φωτιά.

«Νομίζω πως μέχρι την Κυριακή όλα πήγαιναν καλά με το φετινό πείραμα με τους βοηθούς στη γραμμή του τέρματος. Προσωπικά είμαι αρκετά ρομαντικός σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο και μου αρέσει επειδή είναι ένα σπορ στο οποίο θα γίνουν και λάθη. Έτυχε να γίνει ένα λάθος στην Κατάνια, το καταλαβαίνω και το θεωρώ ανθρώπινο. Αν αποκλείσουμε αυτό το ματς, πάντως, δεν έχω δει κάτι άλλο φέτος που να με κάνει να πιστεύω ότι η Γιουβέντους ευνοείται. Στην Κατάνια έγιναν δύο λάθη προς την ίδια κατεύθυνση και αυτό έδειξε μια τάση αλλά ως εκεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα