Στους «16» η Εθνική μας

20:28 28/6/2013 - Πηγή: AEK365

Την πρόκριση στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου για ηλικίες κάτω των 20 που διεξάγεται στην Τουρκία, πανηγυρίζει η Εθνική Ελλάδας που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Παραγουάη (που επίσης προκρίθηκε) στον 3ο και τελευταίο αγώνα του 4ου ομίλου.

Η Εθνική άνοιξε το σκορ με τον Διαμαντάκο στο 68' αλλά ισοφαρίστηκε στο 74' από τον Μοντενέγκρο, με τους Παραγουανούς να αγωνίζονται με δέκα από το 24' λόγω αποβολής του Γκόμες με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το αντιπροσωπευτικό μας

συγκρότημα συγκέντρωσε 5 βαθμούς, όσους και η Παραγουάη, με τον ίδιο συντελεστή τερμάτων (3-2),οπότε σε λίγη ώρα θα διεξαχθεί κλήρωση για να ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα περάσει πρώτη από τον 4ο όμιλο.
Στο άλλο παιχνίδι, το Μεξικό διέλυσε 4-1 το Μάλι, που έμεινε εκτός συνέχειας με 2 βαθμούς. Οι Μεξικανοί ελπίζουν στην πρόκριση ως καλύτεροι τρίτοι.

Ελλάδα: Καπίνο, Σταφυλίδης, Κωνσταντινίδης, Τριανταφυλλόπουλος (35' Μπουγαΐδης), Κουρμπέλης, Μπάλλας, Φουρλάνος, Μπουχαλάκης (73' Πέλκας), Κολοβός, Λυκογιάννης (60' Γιαννιώτας), Διαμαντάκος

Παραγουάη: Μορέλ, Μαρέκο, Παρέδες, Γκόμες, Ραμίρες, Σανάμπρια (58' Χιμένεθ), Γκονζάλες (46' Μοντενέγκρο), Ντα Μότα, Μπαλμπουενά, Ρόχας

Keywords
Τυχαία Θέματα