Στον τελικό του Λιγκ Καπ η Αμπερντίν

19:55 1/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΣΚΩΤΙΑΣ

Αμπερντίν-Σεντ Τζόνστον 4-0
(3', 79' Χαγιές, 32' Πόλετ, 63' Ρούνεϊ)
Στο Tynecastle, η Αμπερντίν προκρίθηκε εύκολα στον τελικό του σκωτσέζικου Λιγκ Καπ κερδίζοντας 4-0 την Σεντ Τζόνστον και θα βρεθεί σε τελικό για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια. Πρωταγωνιστής των νικητών ο Τζον Χάγιες που στο τρίτο λεπτό έκανε 1-0 και στο 79' διαμόρφωσε το τελικό 4-0 καθώς ενδιάμεσα ο Πίτερ Πόλετ στο 32' και ο Άνταμ Ρούνεϊ στο 63' είχαν κάνει το 2-0 και το 3-0 αντίστοιχα.

Πλέον η Αμπερντίν

περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στον τελικό του Λιγκ Καπ, ο οποίος θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού Χαρτς-Ινβερνές.

Για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος έγιναν δυο παιχνίδια
Κιλμάρνοκ- Ρος Κάουντι 2-2
(48', 90' Μπόιντ/ 30' Άρκουΐν, 36' Σονγκό'ο)
Η Κιλμάρνοκ βρέθηκε να χάνει στην έδρα της με 2-0 από την Ρος Κάουντι μέσα σε διάστημα έξι λεπτών αλλά στην επανάληψη κατάφερε να πάρει τν βαθμό χάρη στον Κρις Μπόιντ. Η Ρος Κάουντι προηγήθηκε στο 30' με τον Γιόαν Άρκουϊν και στο 36ο λεπτό ο Γιάν Σονγκό'ο διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Αλλά η Κιλμάρνοκ είχε την τύχη να μειώσει με την έναρξη του δεύτερου μέρους, συγκεκριμένα στο 48', με τον Μπόιντ ο οποίος στις καθυστερήσεις πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.
Πάτρικ Θιστλ-Νταντί Γιουνάιτεντ
(75' Φρέισερ/ 29' Ελ Αλαγκούι)
Οι δυο ομάδες ήθελαν να βάλουν τέλος στα σερί χωρίς νίκη με την Πάτρικ Θιστλ να μένει μακριά από το τρίποντο εδώ και τέσσερις αγωνιστικές και την Νταντί Γιουνάιτεντ να μην κερδίζει τις τελευταίες έξι αγωνιστικές αλλά τελικά οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1. Στο 29' ο Φαρίντ Ελ Αλαγκούι, με το πρώτο του γκολ στην σεζόν, έδωσε προβάδισμα στην Νταντί Γιουνάιτεντ στο 29' αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση ένα τέταρτο πριν το τέλος με τον Γκάρι Φρέισερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα