Πήρε εκδίκηση η Μπάγερν

22:00 27/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ- ΜΠΟΧΟΥΜ: 2-0
Γήπεδο: Mercedes-Benz-Arena

Εύκολη πρόκριση για τη Στουτγκάρδη που νίκησε με 2-0 τη Μπόχουμ.

Στο 14ο λεπτό το σουτ του Χάρνικ από τα ύψος του πέναλτι έφυγε μόλις άουτ αλλά στο 18' ο Γκέντνερ με όμορφο πλάσε έγραψε το 1-0 για τη Στουτγκάρδη. Στο 32ο λεπτό ο Λούθε βγήκε και πρόλαβε τον Ιμπίσεβιτς, ο οποίος στο 81' πέτυχε το τελικόα 2-0.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Ουλράιχ, Τάσκι, Μποκά, Ναϊντερμάιερ (51' Ρούντιγκερ),

Σακάι, Γκέντνερ, Οκαζάκι (46' Μακέντα), Κβιστ, Τραορέ, Χάρνικ (90' Χολζχάουζερ), Ιμπίσεβιτς.

ΜΠΟΧΟΥΜ: Λούθε, Μάλτριτζ, Εϊγόλφσον, Λουμπ, Ρόθενμπαχ, Σίνκιεβιτς (68' Ντελούρα), Τασάκα (75' Ιασβίλι), Ρζάτκοβιτς, Κράμερ, Γκορέτζκα, Σκαϊντχάουερ (74' Γκελασβίλι)

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.- ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤ.: 1-0
Γήπεδο: Allianz Arena

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και η Μπάγερν το ξέρει καλά. Έτσι φρόντισαν να επικρατήσουν με 1-0 της Ντόρτμουντ και πέρασαν στα ημιτελικά.


Στο 8ο λεπτό ο Ρόμπεν μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, όμως ο Βάιντενφελερ έβγαλε δύσκολα, ενώ στο 14' ο Λαμ έκανε το γύρισμα από δεξιά, η μπάλα βρήκε στον Σαντάνα, ο Βαϊντενφέλερ δεν κατάφερε να διώξει μακριά και από τη γωνία της μικρής περιοχής ο Κρόος έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 36' ο Σβάινσταϊγκερ έβγαλε τον Χάβι Μαρτίνεθ στην πλάτη της άμυνας, όμως ο Βάιντενφελερ με διπλή προσπάθεια έβγαλε δύσκολα, ενώ στο 40' ο Ρόμπεν κατέβασε προ του Σούμποτιτς, όμως ο Βάιντενφελερ έκανε την έξοδο από τη γωνία της μικρής περιοχής κι ο Ολλανδός έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Τελικά η πίεση της Μπάγερν έφερε αποτέλεσμα στο 43' με τον Ρόμπεν να κάνει το 1-0 με όμορφο πλασέ.

Στο 53ο λεπτό, ο Μίλερ πάτησε πολύ ωραία στον Κρόος, όμως ο Βάιντενφελερ απέκρουσε με τα πόδια και στη συνέχεια ο Μάντζουκιτς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, ενώ στη συνέχεια η Μπάγερν δεν απειλήθηκε.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Φαν Μπούιτεν, Ντάντε, Αλάμπα, Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ, Κρόος (90' Μπόατενγκ), Μίλερ (79' Γκουστάβο), Ρόμπεν, Μάντζουκιτς (90' Γκόμες)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Σαντάνα, Σμέλτσερ, Μπέντερ, Γκουντογκάν, Ρόις (81' Σκιέμπερ), Γκρόσκροϊτς (62' Μπλαστσικόφσκι), Γκέτσε, Λεβαντόφσκι

Keywords
Τυχαία Θέματα