Στον Ηλυσιακό ο Αράπης

17:33 30/7/2012 - Πηγή: AEK365

Την φανέλα του Ηλυσιακού θα φοράει απο τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Αράπης. Η ομάδα των Ιλισίων ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου φόργουορντ , ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Επιπλέον η ομάδα από τα Ιλύσια προχώρησε και στην πρόσληψη του Διαμαντή Παναγιωτόπουλου για την θέση του βοηθού προπονητή, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη στο Περιστέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόκτησης του Ηλυσιακού:

«Η ΚΑΕ Ηλυσιακός, επιμένοντας στο να επενδύει σε ελληνόπουλα, ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Αράπη. Ο γεννημένος στις 4 Απριλίου του 1990 και ύψους 2,02μ. παίκτης, που καλύπτει τις θέσεις των φόργουορντ, αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των ευκαιριών που δίνει ο Ηλυσιακός σε νεαρούς Έλληνες παίκτες. Ο Αράπης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ΠΑΟΚ και παλιότερα στηΜΕΝΤ, ενώ το 2007 αποτέλεσε μέλος της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο Δημήτρης Παπανικολάου θα επιδιώξει να αξιοποιήσει τα πλούσια προσόντα του 22άχρονου παίκτη και να αναδείξει το ταλέντο του.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Ηλυσιακός ανακοινώνει την πρόσληψη του Διαμαντή Παναγιωτόπουλου ως άμεσου συνεργάτη του Δημήτρη Παπανικολάου στο προπονητικό επιτελείο. Ο Παναγιωτόπουλος την περσινή σεζόν ανήκε στο τιμ τουΑργύρη Πεδουλάκη στο Περιστέρι και με την οξυδέρκεια, τις γνώσεις και την εργατικότητά του θα βοηθήσει τον κόουτς "Παπ" στο έργο του».

Keywords
Τυχαία Θέματα